Elektriske BYD TANG – i butikk!

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med syv seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan den nye SUVen fra BYD være bilen for deg! Den spreke SUVen gjør 0-100 km/t på 4,6 s og har hele 509hk.

BYD Tang er en romslig SUV som har rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ

Pris fra kr 599.900,-

Lokal frakt tilkommer.

LÅNETILBUD KR 4.078,- PR MND.*


BYD TANG

BYD TANG 7-seter

  • Kombinert rekkevidde 400 km WLTP og City rekkevidde på 528 WLTP
  • Firehjulstrekk
  • 0-100 km/t på 4,6 sekunder
  • 509 hk
  • 1500 kg hengervekt

Sikkerhet og utstyr

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera og trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling, parkeringssensor både foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning og automatisk nødbrems.

Interiør

BYD Tang 7-seter har klasseledende komfort og design. Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner, og sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Batteri og lading

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå; Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Batteriet har en batterikapasitet på 86,4 kWh. Tang tar 7 kW på AC-lading, og 110 kW på DC-lading.

Rekkevidde og forbruk

Tang leveres med en klasseledende rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og et godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus. 


Finansieringsforslag

Du kan få din nye BYD Tang fra kun kr. 4.078,-* pr måned. Dette gjelder BYD Tang med Executive pakke

*Betingelser:
Egenkapital: kr. 209.965,- (35%)
Etableringsgebyr: kr. 3.379,-
Tinglysningsgebyr: kr. 1.051,-
Rente: 3,95 %

Effektiv rente 4,74 %, 394.365 ,- o/10 år, kostnad 94.995,-, Totalt 489.360,-

Frakt tilkommer.


Simen Hell Larsen

Salgsansvarlig BYD, Maxus, Suzuki

Epost

Tlf: 932 66 540


Om BYD

BYD Company Ltd. Er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 50 land og regioner. Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzen.

Kontaktinformasjon

Velg avdeling:Trondheim - Maxus BYD Suzuki

SE FLERE KAMPANJER