MAXUS EUNIQ 2-SETER – ENDELIG EN EL-VAREBIL MED PERSONBILKOMFORT!

Maxus Euniq MPV, nå som 2-seters varebil!

Denne el-varebilen er en ombygget versjon av Maxus Euniq MPV, bevares personbil-komforten i kupeen, samt et moderne interiør og en fullspekket utstyrsliste. Under ombyggingen har man beholdt den særdeles romslige sitteplassen i førerhuset, som gir deg god komfort og god plass bak rattet. Det er elektrisk 6-veis justering av sjåførsete og elektrisk 4-veis justering av passasjersete.  

I tillegg til den høye graden av komfort for både sjåfør og passasjer, leveres den også med en omfattende utstyrsliste. Med blant annet Apple CarPlay, stor 12,3’’ multimedia touch-skjerm, trådløs mobillading, skinnseter som standard og mulighet for både takstativ og hengerfeste, ligger alt til rette for en komfortabel kjøreopplevelse.  

Maxus Euniq 2-seter leveres med et godt utnyttet varerom på 2,2 m3. Den går fra 0-100 km/t på 9,5 sekunder, og har CCS ladestandard. Bilen har en rekkevidde fra 260-356 km (WLTP kombinert/urban), og har batterikapasitet på 52,5 kWt.  

Pris fra kr 435.900,-

Lånetilbud kr 5.523 pr mnd.*

Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP urban syklus.


Maxus Euniq elektrisk 7-seter

  • Pris fra kr 435.900,-
  • Opptil 356 km rekkevidde (WLTP)
  • Mulighet for tilhengerfestet
  • Mulighet for takstativ
  • Soltak
  • Trådløs mobillading
  • Multimediasystem
  • Adaptiv cruisecontrol
  • Blindsonevarsling

Norsk ombygging 

Varebil-ombyggingen fra Maxus Euniq MPV til Maxus Euniq 2-seter blir gjort lokalt her i Norge. Den bygges om på en svært skånsom måte, som gjør at man enkelt kan reversere bilen til en MPV 7seter dersom man ønsker dette på et senere tidspunkt, uten synlige merker. Maxus er den eneste på markedet til å tilby denne løsningen. 

Bilens batteripakke er godt plassert under gulvet med et lavt tyngdepunkt. Dette gir både god utnyttelse av varerommet, i tillegg til at bilen ligger komfortabelt på veien gjennom hele kjøreturen. 

-Maxus Euniq 2-seter varebil er et veldig spennende produkt. Her får man en 100% elektrisk varebil med 100% personbilkomfort og bilen kvalifiserer til 50.000 i Enova-støtte for næringskunder. Her har kunden full fleksibilitet og kan sette setene tilbake i bilen helt avgiftsfritt om de ønsker det, sier Bernhard Jahnsen, salgssjef i Maxus Norge.  

Sikkerheten er også svært godt ivaretatt i Maxus Euniq 2-seter, med en lang rekke passive og aktive sikkerhetsfunskjoner. Med et avansert ADAS-system, som blant annet består av nødbremsassistent, filskiftevarsler, blindsonevarsler, elektronisk stabilitetskontroll og adaptive cruise control, ligger alt til rette for bekymringsfri kjøring.  

Kontakt oss for mer informasjon:


Prisen er inklusive leveringsomkostninger. CO2 -utslipp fra 0 g/km. Egenkapital: 0 kr. Finansiert beløp Kr. 440.330,- o/7 år, 0,99% nom. rente, Flytende eff.rente 2,70%, Kredittkostnad: 44.172,-, Totalkostnad: kr 480 072,- vil variere med rentenivået. Etablering/tinglysning kr. 4 430,-. Termingebyr kr. 95,-.Kontantpris kr 435 900,-. Forutsetter kredittgodkjenning av DNB. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.

SE FLERE KAMPANJER