Suzuki ACROSS 4×4

Suzuki ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid

ACROSS 4×4 er en robust og sporty SUV som er utstyrt med et klasseledende plug-in hybrid-system og med Suzukis elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV og er Suzukis flaggskip, et flott tilskudd sammen med S-Cross, Vitara, Swift og Ignis – der alle selvsagt leveres med firehjulsdrift inkludert i prisen. 

Suzuki ACROSS 4×4 leveres fra september 2020 og kommer i en svært godt utstyrt utgave.

Kampanjepris på de første 20 bilene

kr 3.990,- pr mnd


ACROSS 4×4

  • Pris fra kr. 559.800,-
  • Plug-in Hybrid
  • Bagasjeplass 500 liter


Plug-in hybrid

Plug-in hybrid-systemet i ACROSS 4×4 gir enestående økonomisk kjøring og en behagelig akselerasjon, med et CO2-utslipp på kun 22g/km*2. 

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektrisk motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for raskakselerasjon for høyere hastigheter.

Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil motoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil motoren ta over og lade batteriet

Avansert 4×4

Den sporty og robuste SUV-en er utstyrt med Suzukis E-Four Electronic-system. Dette firehjulsdrift-systemet gir sjåføren god håndtering og kontroll på glatte underlag.

*) Prisen er inkludert frakt og levering, Trondheim. CO2-utslipp 0 g/km. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter gjelder kun 20 biler med kontrakt signert til og med 15. desember 2020. Startleie kr 70 000,-. Etableringsgebyr kr 5 994,- Månedsleie: kr 3 990,-. Totalpris: kr 219 634,- vil variere med rentenivået. Avtaletid: 3 års bindingstid. Total kjørelengde: 45 000 km. Forutsetter kredittgodkjenning av DNB. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.

Kontaktinformasjon

Velg avdeling:Trondheim

SE FLERE KAMPANJER