Rentekampanje! Bestill Mustang Mach-E og få 1,99% rente!

Oslo – Trondheim uten ladestopp!

– På en rekke områder, som ladehastighet og rekkevidde har den overprestert i forhold til det vi forventet. Med vår preproduksjonsmodell kjørte vi 484 km mellom Oslo og Trondheim uten ladestopp. Fremdeles hadde vi 14% batterikapasitet igjen. Det er vi svært fornøyde med, selv om det selvsagt var en uhøytidelig test i forholdsvis rolig tempo til meg å være, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Målet med å teste Fords nye elektriske SUV på norske veier og på norske ladestasjoner er å gi de siste innspillene til Ford sentralt før kundeleveringene av Mustang Mach-E starter i Norge tidlig i 2021.

Mustang Mach-E
Standard Range RWD
Mustang Mach-E
Long Range RWD
Mustang Mach-E
Standard AWD
Mustang Mach-E
Long Range AWD
Rekkevidde: 440 kmRekkevidde: 610 kmRekkevidde: 400 kmRekkevidde: 540 km
Veiledende pris fra: Veiledende pris fra:Veiledende pris fra:Veiledende pris fra:
422.000,-473.400,-492.000,-554.000,-

Fantastisk mottakelse for nye Mustang Mach-E i mange biltester

«Vinneren gir deg klart mest bil for pengene,» konkluderer Tv2 hjelper deg i sin test. Se deres test av Mustang Mach-E her.

«Mach-E fremstår som et av de aller beste kjøpene i denne klassen per nå», konkluderte Elbil24 etter å ha prøvekjørt bilen. «En veldig sterk femmer, tangerer sekseren», skriver VG og mener det er en for(d)bløffende bra elbil. Du kan lese mer om omtalen bilen har fått i ulike biltester her.

Mustang Mach-E

610 km<5 SEK119 km
Rekkevidde 0 til 100 KM/T Rekkevidde på 10 min
lading

Kontaktinformasjon

Velg avdeling:TrondheimStjørdalSteinkjerOrkanger

SE FLERE KAMPANJER