Operativ regnskapssjef søkes til Melhus Bil Gruppen i Trondheim

Operativ regnskapssjef søkes til Melhus Bil Gruppen i Trondheim

Melhus Bil Gruppen er i rivende utvikling og vi ønsker å styrke vårt regnskapsteam med en faglig dyktig, nøyaktig og fremtidsrettet regnskapssjef. Som regnskapssjef i Melhus Bil Gruppen vil du jobbe i en økonomiavdeling bestående av en Økonomisjef og to regnskapsførere. I denne nyopprettede stillingen vil du ha en viktig rolle i konsernets regnskapsfunksjon og vil ha muligheten til å sette ditt preg på en viktig del av Gruppens drift.

Til denne rollen ser vi etter en kandidat som aktivt bidrar til å øke vår effektivitet på avdelingen uten at det går på bekostning av kvalitet. Du er dyktig på å se løsninger i de datasystemene vi har tilgjengelig, og ser ingen begrensninger i å lære seg nye systemer for å fylle din rolle så godt som mulig.

Ansvarsområder:

 • Regnskapsføring, regnskapsavslutning og rapportering
 • Faglig ansvar for regnskap, skatt og avgift 
 • Kontakt med ekstern revisor i forbindelse med interim- og årsoppgjørsrevisjon
 • Bidra til videreutvikling av interne prosesser, rutiner og systemer i økonomifunksjonen
 • Ansvar for utarbeidelse av konsernregnskap dersom ønskelig

Kvalifikasjoner:

 • Høyere økonomisk utdanning innen økonomi / regnskap / revisjon
 • Minimum 3-5 års erfaring innen regnskap eller revisjon
 • Strukturert, nøyaktig og selvgående
 • God regnskaps- og systemforståelse
 • Tar initiativ og har fokus på forbedringer
 • Jobber effektivt og målrettet mot tidsfrister

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Vi tilbyr en variert og sentral stilling innen regnskap og driftsoppfølging i et av Midt-Norges største bilforhandlerkonsern.  Vi har et sosialt arbeidsmiljø og etterstreber en flat struktur hvor det er kort vei til beslutningene. Vi kan videre fronte med konkurransedyktige betingelser, flotte biler ved kaffemaskina og ansattparkering. Arbeidsstedet vil være Melhus Bil Trondheim sine lokaler på Tungasletta 8.

Om oss

Vi er Midt-Norges største forhandler av Ford person- og varebiler, Maxus og BYD. I tillegg er vi forhandler av merkene Kia og Suzuki.
Melhus Bil AS ble etablert på Melhus i 1987. I 1989 ble vi hovedforhandler av nye Ford person- og varebiler. I 2017 utvidet vi konsernet og har i dag forhandlere i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Steinkjer. Vi er til sammen 120 ansatte og selger om lag 2 500 biler i året. Vi tilbyr alle bilrelaterte tjenester som leasing, finansiering og servicemottak for å nevne noen, og har også eget mekanisk verksted med svært dyktige fagfolk.
Hos Melhus Bil er vi opptatt av å sette kunden i fokus, og vil alltid strebe etter å gjøre våre kunder helt fornøyd, ikke bare som Ford-kunder, men som Ford-eier. Med utgangspunkt i dette ønsker vi å gi våre kunder «En mer personlig opplevelse».
Morselskapet til Melhus Bil Gruppen er Louiz AS, og konsernet består i tillegg av Studio 26 AS.