Vi søker erfaren medarbeider til vårt delelager

Melhus Bil Trondheim opplever stor vekst i salget av deler og tilbehør til bil og har behov for å styrke deleavdelingen med en dyktig medarbeider. Vi selger både deler til vårt eget verksted, tilbehør igjennom salg av nye og bruke biler, og vi har et betydelig salg av deler og tilbehør til våre næringskunder. Som deleekspeditør hos oss vil du jobbe tett i et team med god erfaring og kompetanse. Du vil være del av et godt arbeidsmiljø og vil være en viktig brikke mot vårt mål om å sikre at våre kunder er #heltfornøyd.

Som medarbeider på delelageret vil du ha ansvar for blant annet:
– Salg av deler både internt og eksternt
– Bestilling og mottak av varer
– Løpende kontroll og planlegging av selskapets varelager
– Kundebehandling på telefon og i serviceskranken
– Behandling av innkommende leads
– Opprette og fakturere deleordrer
– Klargjøre og legge til rette for verkstedordrer

Du vil i denne stillingen jobbe tett sammen med et team som innehar førsteklasses kompetanse på verksteddrift. Vi ser først og fremst etter en som har god erfaring med lager og logistikk fra tidligere jobber, men det er samtidig en stor fordel om du kjenner deg igjen i de fleste av disse personlige egenskapene:

– Du er systematisk og strukturert
– Du er nøyaktig og presis
– Du setter pris på en hektisk hverdag
– Du er glad i kundebehandling
– Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
– Du er lærevillig og jobber effektivt på PC
– Du har gjerne fagbrev fra delefaget

Hos oss kan vi tilby:
– Et sterkt faglig miljø
– Et moderne anlegg med gode fasiliteter
– Kantine
– Gode vilkår på kjøp av varer og tjenester fra selskapet
– Godt arbeidsmiljø
– Konkurransedyktige betingelser

Hvis du synes denne stillingen høres interessant ut, så oppfordrer vi deg til å søke. For mer informasjon kan du gjerne ta kontakt med daglig leder Rune Hagen på tlf. 957 09 032 eller sende en e-post til rune.hagen@melhusbil.no.

Om Melhus Bil

Om Melhus Bil
Vi er Midt-Norges største forhandler av Ford person- og varebiler og Maxus. I tillegg er vi forhandler av merkene Kia, Suzuki og BYD
Melhus Bil AS ble etablert på Melhus i 1987. I 1989 ble vi hovedforhandler av nye Ford person- og varebiler. I 2017 utvidet vi konsernet og har i dag forhandlere i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Steinkjer. Vi er til sammen 120 ansatt og selger om lag 2 500 biler i året. Vi tilbyr alle bilrelaterte tjenester som leasing, finansiering og servicemottak for å nevne noen, og har også eget karosseri – og mekaniskverksted med svært dyktige fagfolk.
Hos Melhus Bil er vi opptatt av å sette kunden i fokus, og vil alltid strebe etter å gjøre våre kunder helt fornøyd, ikke bare som Ford-kunder, men som Ford-eier. Med utgangspunkt i dette ønsker vi å gi våre kunder En mer personlig opplevelse.

Arbeidsgiver: Melhus Bil Trondheim AS

Stillingstittel: Delelekspeditør

Frist18.06.2021

Ansettelsesform: Fast