Ford F-150 OFFISIELL FORHANDLER

Våre modeller

Som offisiell forhandler av F-150 pickup blir både bilkjøpet og eierskapet tryggere for deg som kunder. Reservedeler og tilbehør vil være Ikke bare bilene, men også reservedeler og tilbehør vil være tilgjengelig gjennom Fords og F-150s servicenettverk i Europa. Du får også garanti, finansiering og service gjennom oss som forhandler.

FORD F-150 RAPTOR

Designet for å få pulsen til å øke. 2023 F-150 Raptor har en enorm kraft som bare venter på å bli sluppet løs. Gi den rom til å boltre seg, så vil Raptor vise hva den er i stand til. Kilometervis med urørt terreng og et skikkelig adrenalinkick venter deg.

FORD F-150 LARIAT

Navnet Lariat er like klassisk som F-150 selv. Som alltid er den bygget etter de tøffeste og mest velprøvde standardene. Den kombinerer terrengegenskaper med et ubøyelig sterkt karosseri laget av aluminium i militær kvalitet, samt en gjennomtestet stålramme med ny teknologi som hjelper deg å jobbe både smart og hardt.

FORD F-150 LIMITED

Gir deg en førsteklasses opplevelse hver dag. Fra start til slutt hjelper F-150 Limited deg med å ta eventyret til nye høyder, med luksuriøse interiørdetaljer og et bredt utvalg av teknologiske funksjoner – akkurat slik du forventer av en premium pickup.

Melhus Bil Trondheim er en av Norges første forhandlere av F-150 forhandler!