Steinkjer: Nye E-Transit: – Ren glede av et kjøretøy

Helelektriske Ford E-Transit lader opp for Trøndelag. Med lang rekkevidde, stor lagringsplass og fleksibelt oppsett, har det moderne nyttekjøretøyet noe å tilby de fleste bedrifter i Steinkjer og omegn.

Anette Hammer, næringsselger Melhus Bil Steinkjer

-Unik teknologi

Det er spennende tider for Melhus Bil Steinkjer. Etter brannen i 2014 har de holdt til i midlertidige lokaler i Molovegen, men om ikke lenge skal de endelig være på plass i helt nytt bygg i Arve Skjeflos veg på Steinkjer.

Våren 2023 flytter de inn i Innherreds mest moderne bilbygg. Plassjef Gunnar Skogset og næringsselger Anette Hammer gleder seg selvsagt stort til å ta imot nye og gamle kunder.

– Det blir helt fantastisk, sier duoen. For næringsselgerne hos Melhus Bil Steinkjer blir flyttingen særdeles spennende; – Nyttekjøretøy vil få en egen avdeling i andreetasjen, så det blir med andre ord et satsingsområde for oss, sier Anette entusiastisk.

Gunnar Skogset, plassjef Melhus Bil Steinkjer

Anette og Gunnar forteller at nye E-Transit er utrolig fleksibel, og kan være midt i blinken for en rekke forskjellige bransjer.

– E-Transit kan brukes til det meste. Den kommer i 25 forskjellige varianter og kan skreddersys til hver enkelt bedrifts bruk. Den passer for alt innen håndverk, vare- og persontransport. Den kan også leveres som en seksseters kombi, sier Anette.


– Den er svært romslig og kan ha nyttelast på opptil 1684 kilo. Den er med andre ord glimrende for alle som har behov for kollitransport, legger Gunnar til.

De poengterer også at det stadig stilles større krav til bedrifter med tanke på klimautslipp og bærekraft.

– Det vil derfor være en fordel å utføre tjenester i et helelektrisk nyttekjøretøy. I tillegg kan det jo også redusere driftskostnadene, som også er veldig positivt, sier Anette og Gunnar.

SE FLERE AKTUELLE SAKER