Vant billetter til Le Mans

Dato: 17.06.2024

Veien til Le Mans

Per Ivar var på bilferie i Tyskland og Frankrike da han plutselig fikk muligheten til å vinne billetter til Le Mans 2024 gjennom konkurransen til Melhus Bil Trondheim.

En sjelden mulighet

Melhus Bil fikk som Ford forhandler et begrenset antall billetter fra Ford Motor Norge å lodde ut til sine følgere og kunder i sosiale medier. Dette gjennom et samarbeid de har med Ford Performance, der den norske sjåføren Dennis Olsen kjører World Endurance Championship i en Mustang GT3 driftet av Proton Competition teamet.

Historisk øyeblikk!

– Reisen nedover til Le Mans har vært innholdsrik og han beskriver løpshelgen som utrolig gøy, til tross for litt ustabilt vær under selve løpet. Lyden av Ford Mustang LMGT3 var en helt fantastisk opplevelse for ham og hans reisefølge.

Per Ivar uttrykker sin begeistring over å ha fått være vitne til Norges første pallplass i Le Mans historie, oppnådd av den norske sjåføren Dennis Olsen. Opplevelsen av å være til stede og oppleve dette historiske øyeblikket var virkelig en bonus for reisen sier Per Ivar, det gjorde turen litt ekstra spesiell.

Til slutt delte Per Ivar erfaringen sin med å dra på en lengre bilferie med elbil, og konkluderte med at det ikke var noe problem, selv om avstanden fra Trondheim til Le Mans er over 2500 km.

SE FLERE AKTUELLE SAKER