BYD DOLPHIN

Gjør deg klar for BYD Dolphin! Smidig, intelligent og romslig. Denne tøffe nyheten kombinerer det siste innen sikkerhetssystemer, teknologi og selvfølgelig det revolusjonerende Blade-batteriet.

Nyhet fra 299.900,-

OPPDAG BYD DOLPHIN

Nå kommer BYD Dolphin til Norge-  en smidig, effektiv og 100% elektrisk 5-seter med moderne design og gode kjøreegenskaper.

Batteriet Blade gir en rekkevidde på 427 km (WLTP kombinert).

Med BYD Dolphin trenger du ikke velge – den imponerer både med sin rekkevidde og komfort, og er kåret til «Årets Bilkjøp i Europa 2024» av Autobest.

Klar for prøvekjøring innen kort tid. Pris fra 299.900,-.

INTELLIGENTE SIKKERHETSSYSTEMER

Sikkerhet er en høy prioritet i BYD Dolphin, og bilen er utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer for å beskytte både føreren og passasjerene. Med sin innovative teknologi og robuste design er BYD Dolphin tildelt 5 stjerner og full pott i Euro NCAP.

Den leveres blant annet med automatisk nødbremsing, kjørefeltassistent, blindsonesensor, 360º. kamera og bremsing for forbipasserende biler ved utkjøring av parkeringsplasser er bare noen av funksjonene BYD Dolphin har.

ÅRETS BILKJØP I EUROPA 2024

BYD Dolphin er kåret til Årets bilkjøp i Europa 2024 av Autobest.

Autobest-juryen konkluderte med at «BYD Dolphin er uslåelig når det kommer til kombinasjonen av pris, kvalitet og rekkevidde.»

BYD Dolphin ble spesielt anerkjent for sin romslige innvendige plass, høye sikkerhetsstandarder og avanserte teknologi.

TO VARIANTER – COMFORT OG DESIGN

BYD Dolphin Comfort

 • Ensfarget eksteriør
 • 60,4 kWh batterikapasitet
 • 12,8″ roterbar touchskjerm
 • Apple CarPlay og Android Auto
 • 360° kamera
 • Varmepumpe
 • Avansert pakke med sikkerhet- og førerassistentsystemer
 • Oppvarmet frontrute
 • Pris fra 299.900.-

BYD Dolphin Design

Inkluderer alt i Comfort utstyrspakke pluss følgende:

 • Tofarget eksteriør
 • Panorama soltak med elektrisk solskjerm
 • Sotede ruter bak
 • Trådløs mobillader
 • V2L-adapter
 • Pris fra 309.900,-

Strømlinjeformet design

Både på forenden og rundt bakvinduet er BYD Dolphin utstyrt med et mønster som kan minne om delfinens finner.

Skarp og utrykksfull

Med sine skarpe kanter og uttrykksfulle linjer på siden, står designet i stil med bilens kjøreegenskaper. Bevegelig, fleksibel og kraftig.

Bølgeformet LED-signatur

De karakteristiske baklyktene med en bølgeformet LED-signatur gir BYD Dolphin et tiltalende uttrykk bak.

Interiør

Velkommen på innsiden av BYD Dolphin. Ikke la deg lure av den «kompakte» størrelsen – denne nyheten er romsligere enn du tror. Den futuristiske midtkonsollen skaper et moderne og dynamisk miljø, med lekre detaljer som setter prikken over i-en.

Touchskjerm

Ha full kontroll på kjøretøyets funksjoner med den 12,6 tommers skjermen i dashbordet.

Et hav av plass

Bagasjerommet er på 345 l, og legger du ned begge baksetene for du en kapasitet på 1.310 liter. Setene kan deles i 60:40.

Sportsseter

De tøffe sportssetene tilbyr god komfort for de lange turene. Setene er laget av bærekraftig vegansk skinn, og kommer med 6-veis justering for sjåfør, og 4-veis justering for frontpassasjer.

Romslig plass i baksetet

Når du ser inn i BYD Dolphin, vil du bli overrasket over hvor romslig den er – også for passasjerer i baksetet. Den kommer med tre ISO-fix-fester – to i baksetet og et i passasjersetet foran.

Lekre detaljer

Med lekre og gjennomtenkte detaljer gjennomgående i hele bilen, gir den ekte premium-følelse.

FARGER – COMFORT

Jet Black
Urban Grey
Skiing White

FARGER – DESIGN

Skiing White + Urban Grey
Atlantis Grey – Jet Black

Rekkevidde

BYD Dolphin har en rekkevidde på 427 km (WLTP kombinert) med BYD sitt Blade-batteri-teknologi som standard. Den imponerer med akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7 sekunder.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert syklus.

Batteri og lading

BYD Dolphin er utstyrt med et 60 kWh BYD Blade-batteri. På hurtiglader kan du lade den opp fra 30-80% på bare 29 minutter. Design-varianten kommer med V2L (Vehicle to load) som standard, slik at bilen kan benyttes som en mobil kraftstasjon.

E-PLATFORM 3.0

BYD Dolphin er utstyrt med den helt nye plattformen til BYD – e-Platform 3.0. Denne plattformen har som mål å gjøre elektriske biler enda smartere, lenger rekkevidde og sikrere.

BLADE BATTERI

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Han leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Ønsker du mer informasjon om BYD DOLPHIN? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.