BYD SEAL

Endelig er BYD Seal 4×4 i Norge. En sporty, eksklusiv og effektiv sedan med firehjulstrekk som standard. Sett deg inn og opplev en rå kjøreopplevelse. Introduksjonspris fra kr. 469.900,-.

Design inspirert av havet

BYD Seal 4×4 har et kraftfullt og naturinspirert uttrykk etter designkonseptet «Ocean aesthetics». Kombinasjonen av sporty og elegant illustreres med en lav front, en dynamisk midje og aerodynamisk form.

Vinner av iF Design Award

Designet av premiert som vinner av den anerkjente prisen «iF Design Award».

Lysere enn noen sinne

Frontlyktene lyser opp veien med doble U-formede lysklynger som gir ekstra effekt. Baklysene buer seg rundt hele bakdelen på

Sporty og kraftfull

Sett deg inn og kjenn på ekte kraft! Med 522 hestekrefter akselererer BYD Seal 4×4 fra 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder. Blade-batteriet gir en rekkevidde på 520 km (WLTP kombinert). Dermed kan du bruke mindre tid på lading og mer tid bak rattet.

En kjøretur på første klasse

På innsiden er BYD Seal 4×4 et mesterverk av komfort, teknologi og design. Materialer av høy kvalitet, førsteklasses setedesign og gjennomtenkte detaljer gir en umiddelbar følelse av luksus. Interiøret kommer i elegant sort.

Roterbar berøringsskjerm

Midtkonsollen har en 15,6 tommers multimedia-berøringsskjerm med rotasjonsfunksjon for å gjøre kjøring til en enklere og mer behagelig opplevelse

Panorama soltak

Nyt utsynet med panorama soltak. Dette gir naturlig lys i hele bilen din.

Sportsseter

De eksklusive sportsseter er designet for maksimal komfort under kjøreturen. De oppvarmede setene er elektrisk justerbar og kommer i tillegg med ventilasjonsfuksjon.

Romslig bagasjerom

Bak i bilen finner du et 400 liter stort bagasjerom. Med nedfellbare bakseter kan man utvide bagasjeplassen ytterligere.

Smart lagring

I tillegg til det 400 liter store bagasjerommet bak i bilen, kan BYD Seal også skryte på seg 53 liter lagringsplass i front av bilen.

Head-up display

Med head-up-display som standard har du til enhver tid full oversikt over bilens fart.

Lekre detaljer

Interiøret er spekket med gjennomtenkte detaljer som blant annet den krystallformede girspaken.

Lading

Du kan lade BYD Seal fra 30-80% på kun 26 minutter med DC-lading (150 kW). Med 11 kW på AC-lading kan du enkelt lade hjemme.

HØYT SIKKERHETSNIVÅ

BYD Seal 4×4 kommer med en omfattende liste med sikkerhets- og førerassistentsystemer, og har oppnådd fem stjerner og full pott i Euro NCAP.

Med funksjoner som Adaptiv og Intelligent cruisekontrollsystem, 360° kamera, automatisk nødbremsing, parkeringssensorer foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning, og blindsonevarsling som standard, setter BYD Seal en høy standard for sikkerhet og trygghet på veien.

EXCELLENCE UTSTYRSPAKKE

BYD Seal 4×4 kommer med Excellence utstyrspakke som standard. Utstyrspakken inneholder blant annet følgende:

 • Firehjulstrekk
 • Head-up Display
 • To stk trådløs mobillading
 • Flerfarget atmosfærelys
 • Apple Carplay og Android Auto
 • Sotede bakruter
 • Elektrisk bakluke
 • Panorama soltak
 • Fjernlysassistent
 • Stemmestyring
 • Dynaudio lydsystem
 • 15,6″ Infotainmentskjerm
 • Integrerte sportsseter med oppvarming og ventilering
 • V2L-funksjon m/adapter

FARGER

Space Black
Forest Green
Indigo Grey
Ice Blue
Atlantis Grey
Polar White

E-PLATFORM 3.0

BYD Seal 4×4 er utstyrt med den helt nye plattformen til BYD – e-Platform 3.0, som er designet eksklusivt for helelektriske biler. Denne plattformen har som mål å gjøre elektriske biler enda smartere, få lenger rekkevidde og enda sikrere.

BLADE BATTERI

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 29 år. BYD Seal 4×4 leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

CELL-TO-BODY-TEKNOLOGI

BYD Seal er det første kjøretøyet som implementerer BYD sin avanserte Cell-to-Body-teknologi, som sikrer et nytt nivå av sikkerhet, rotasjonsstivhet, kjøredynamikk og plassutnyttelse.

CTB betyr at batteriet ikke bare er en energikilde, men en integrert komponent i hele kjøretøyets chassis. Denne unike konstruksjonen omfatter sammenføyningen av batteripakkens toppdeksel med den konvensjonelle karosserigulvstrukturen, skaper en solid «sandwich»-lignende struktur som inkluderer toppdekselet, Blade-batteriet og brettet.

Ønsker du mer informasjon om BYD SEAL? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.