Service / verksted

EU-kontroll

Melhus Bil utfører EU-kontroll til fastpris mens du venter! Alle verkstedene i Melhus Bil er autorisert til å utføre EU-kontroll på alle bilmerker. Trenger bilen reparasjoner for å bli EU-godkjent, får du rask hjelp og et pristilbud på jobben fra oss.

Dette gjør vi på en EU-kontroll

På EU-kontrollen (periodisk kjøretøykontroll) sjekker vi at bilen er i riktig teknisk stand. Vi forsikrer oss om at blant annet lys, sikt og bremser virker som de skal, så bilen er trafikksikker for deg og andre. Våre teknikere kontrollerer også bilen for støy og avgasser som påvirker miljøet.

Når skal bilen på EU-kontroll?

Personbiler med tillatt totalvekt under 7 500 kg og varebil skal kontrolleres fire år etter at de er førstegangsregistrert i Norge, og deretter hvert andre år. Kjøretøy over 7 500 kg skal kontrolleres hvert år. Vil du få rede på når bilen skal inn til EU-kontroll neste gang, kan du alltid sjekke kontrollfristen på Statens vegvesens nettsider.

Bestill EU-kontroll

Melhus Bil tilbyr EU-kontroll til fastpris 1.350 kroner for person- og varebiler. Ønsker du å få utført annen service på bilen samtidig med EU-kontrollen, kan du legge inn dette i samme bestilling. Velkommen hos oss i Melhus Bil!

Avdeling

Registreringsnummer

Kilometerstand

Ønsket dato

Hva ønsker du hjelp til?

Beskrivelse

Navn

Telefon

E-post

Leiebil (kr. 580,- per dag)

Bom og drivstoff kommer i tillegg.