Service / verksted

Service på eldre bil

Melhus Bil hjelper deg til et problemfritt bilhold! Vi tilbyr egne servicer på eldre biler, uansett bilmerke. Våre verksteder er også godkjente merkeverksteder for Ford og til sammen fire andre bilmerker. Spør oss gjerne om prisgunstige servicealternativer for din bil.

Økonomiservice for biler +5 år

Nybilgarantien utløper når bilen er mer enn 5 år gammel. Det er likevel viktig å forsikre seg om at bilen er driftssikker og trafikksikker og opprettholder sin andrehåndsverdi. Jevnlig service sparer deg også for kjedelige overraskelser når bilen først kommer på verksted. Derfor tilbyr Melhus Bil en økonomiservice for biler som er eldre enn 5 år.

Økonomiservice sikrer at bilen holder god teknisk stand. Vi sjekker de viktigste servicepunktene på motoren og kontrollerer at bilen er trafikksikker. Økonomiservice inkluderer skifte av motorolje og oljefilter. Vi bruker originale deler til det bilmerket du har.

Kombinere service og EU-kontroll

Ønsker du å ta EU-kontrollen samtidig med service på eldre bil, kan vi tilby et eget vedlikeholdsprogram til pakkepris. Økonomiservice 10+ EU er et smart vedlikeholdsprogram med både service og EU-kontroll.

Enkel sjekk for sesongen?

Ønsker du en enklere sjekk av bilen din for å sikre at den er klar for langtur eller før vinter eller sommersesongen, tilbyr vi også 10-punkt sjekken for biler eldre enn 5 år.

Avdeling

Registreringsnummer

Kilometerstand

Ønsket dato

Hva ønsker du hjelp til?

Beskrivelse

Navn

Telefon

E-post

Leiebil (kr. 580,- per dag)

Bom og drivstoff kommer i tillegg.