1000 solgte BYD Tang i Norge!

Det har gått over to måneder siden BYD lanserte firehjulstrekken BYD Tang SUV for det norske markedet, og nå er godt over 1000 biler solgt! Mer enn 350 kunder har fått sin nye bil overlevert, og tilbakemeldingene er enestående.

Helelektriske BYD Tang SUV leveres blant annet med klasseledende teknologi, et eksklusivt og moderne design, sju seter og et gigantisk bagasjerom. 

Bilen leveres også med det topp moderne Blade-batteriet, som setter en ny standard innen sikkerhet og ytelse blant elbil-batterier. Batteriet leverer rekkevidde fra 400-528 km (WLTP kombinert/urban) med hurtliglading (DC) fra 30-80% på 30 min.
Med en imponerende akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 4,6 sek, er det bare å lene seg tilbake og kjenne adrenalinet kicke inn. En overflod av sikkerhetsfunksjoner og firehjulstrekk som standard, gjør BYD Tang SUV til et trygt valg for alle typer kjøreforhold.

Når BYD Tang SUV nummer ett tusen seiler inn i norske farvann i november, er den gode nyheten at det fortsatt er tilgjengelige biler for levering i år! Er det din tur til å oppleve BYD Tang SUV?


BYD – Electrified by Nature

Kilde: BYD Norge

SE FLERE AKTUELLE SAKER