WWW.KIA.NO

Kia hos Melhus Bil Orkanger

Melhus Bil Orkanger er Kia-forhandler i Orkanger.
Vi holder til i flotte lokaler i Tiltaksvegen 4, 7300 Orkanger.


Nye Kia EV9

Da EV9 ble vist for første gang, under bilmessen i Los Angeles i 2021, snudde den opp ned på oppfatningene om hva en elbil kan være. 

EV9 kombinerer tøff SUV-design med fordelene til en elbil. Den har plass til en tredje seterad, integrert solcellepanel i panseret og interiør av bærekraftige materialer.

Med innfellbart ratt og vidvinkelskjerm på 27 tommer er det duket for en ny og spennende kjøreopplevelse. 


Kia EV6

EV6, er en crossover med unik design, rekkevidde på opptil 510 km, 800 V ladesystem og hengervekt på 1600 kg. EV6 er Kias første bil som bygges på bilprodusentens nye dedikerte plattform for elbiler, og er også første modell designet etter Kias nye designfilosofi. Ladesystem på 800 V gjør at bilen kan lades fra 10 til 80 prosent på bare 18 minutter. EV6 kommer i flere utstyrsvarianter og GT-varianten vil akselerere fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder med en topphastighet på 260 km/t.


Kia Niro EV

Den nye Kia Niro fås i to energieffektive utgaver, Niro EV og Niro Plug-in Hybrid. Den har blitt enda mer kraftfull og har ny teknologi som sørger for mye moro bak rattet. Og med de fremtidsrettede drivlinjene våre kan du kjøre bilen med god samvittighet. Men selv om bilen er spennende i seg selv, er kanskje det viktigste endringene den kan bidra til.

Den smarte kombinasjonen av energibesparende teknologi, smidige kjøreegenskaper, god plass og tøff design inspirerer til nye og morsomme kjøreturer. Og sørger for at hver eneste kjøretur blir til en minneverdig opplevelse.

Nye Niro EV får rekkevidde på inntil 460 km.


Sportage Plug-in Hybrid

Kia Sportage Plug-in Hybrid er en bil som er laget for å inspirere.
Nye Kia Sportage Plug-in Hybrid leveres med den nyeste teknologien for ladbare hybrider. Den har en sportslig SUV-design som garantert vil vekke oppmerksomhet.
Og du vil garantert bli inspirert når du setter deg inn i den.


Ceed Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Ladbar og praktisk familiebil. Ceed sw Plug-in Hybrid har stort bagasjerom, 3-delt bakseterygg (40:20:40) og hengervekt på 1300 kg. Den har fått toppscore i sikkerhetstesten Euro NCAP. Med en rekkevidde på inntil 50 km kan man kjøre mye elektrisk i hverdagen. Når lengre turer kaller, vil bensinmotoren sørge for å få deg frem. Som alle andre Kia-modeller kommer også Ceed sw Plug-in Hybrid med hele 7 års garanti.


ProCeed

En rålekker «shooting brake». ProCeed kombinerer plass og fleksibilitet med sportslig design, en lekker «shooting brake». Med hele 594 liters bagasjerom har den større plass enn mange biler i klassen over. Som alle andre Kia-modeller har også ProCeed hele 7 års garanti.


XCeed Plug-in Hybrid

Urban crossover. XCeed Plug-in Hybrid har høy bakkeklaring, 3-delt bakseterygg (40:20:40), hengervekt på 1300 kg og den er en av de best utstyrte bilene i sin klasse. Med en rekkevidde på inntil 48 km kan man kjøre mye elektrisk i hverdagen. Når lengre turer kaller, vil bensinmotoren sørge for å få deg frem. Som alle andre Kia-modeller kommer også XCeed Plug-in Hybrid med hele 7 års garanti.


Niro Plug-in Hybrid

En spenstig crossover. Niro Plug-in Hybrid er en spenstig crossover med høy komfort, 1.300 kg hengervekt og den er fulladet med moderne sikkerhetsutstyr. Med en rekkevidde på inntil 49 km kan man kjøre mye elektrisk i hverdagen. Når lengre turer kaller, vil bensinmotoren sørge for å få deg frem. Som alle andre Kia-modeller kommer også Niro Plug-in Hybrid med hele 7 års garanti.


e-Soul

e-Soul er en topp moderne elbil, fulladet av utstyr og med et veldig kult design. Den kan leveres i 3 utstyrsnivå og med 2 batteripakker; 39,2 kWh batteri med inntil 276 km rekkevidde og 64 kWh batteri med inntil 452 km rekkevidde. e-Soul vant ‘World Urban Car’ i kåringen World Car Awards 2020. Det er en av de mest prestisjefulle priser i bilverden, og juryen trakk frem imponerende elektrisk rekkevidde, tøff design – og hvor praktisk den er.


Sorento Plug-in Hybrid

Kia Sorento Plug-in Hybrid. Den kombinerer praktiske egenskaper og 7 seter med høy ytelse og lave driftskostnader. Sorento bygges på Kias nye platform for mellomstore SUVer, og er designet fra start for elektriske drivlinjer. Den nye plattformen og størrelsen på bilen gir god plass til passasjerer og bagasje, og Plug-in Hybriden får tre seterader og 7 seter som dieselvarianten.


Sorento

En ekte SUV som oser av luksus. Sorento er en tøff og romslig SUV som gir deg en god kombinasjon av ren kjøreglede og luksus – og med 4WD kommer du garantert fram til målet. Den fås med 5 eller 7 seter, og kan også leveres som varebil. Som alle andre Kia-modeller kommer også Sorento med hele 7 års garanti.Melhus Bil Orkanger


Tiltaksvegen 4, Bårdshaug Vest, 7300 Orkanger
E-post: post.orkanger@melhusbil.no
Kart