5 grunner som gjør Mustang Mach-E til den perfekte feriebilen!

Dato: 01.06.2023

Med plass til tre barneseter i baksetet, romslig bagasjerom foran og bak og blant de beste på rekkevidde, har Mustang Mach-E på kort tid etablert seg som en feriefavoritt for norske barnefamilier.

– Mustang Mach-E er noe mer enn en elbil. I tillegg til kjøreegenskaper som står i stil med modellnavnet, er Mach-E en svært praktisk, romslig og supersmart familiebil. Den har en rekke løsninger som kommer ekstra godt med når bilen fylles opp med hele familien og bagasje for ferieturen, sier produktsjef i Ford Motor Norge, Lars Fredrik Fløymo.Ford har nå svært kort leveringstid på ny Mustang Mach-E, redusert prisene markant og kan tilby markedets beste finansieringstilbud.Vi har bedt Fløymo trekke frem de viktigste egenskapene som gjør den elektriske SUV-en til en sikker vinner for små og store når familien legger ut på langtur.

1. God plass til alt og alleMed et bagasjerom på over 400 liter og en superpraktisk 100-liters frunk, får du med deg mye bagasje når du legger ut på tur. Frunken foran i bilen er også drenerbar og kan lett vaskes. Den er derfor ekstra godt egnet til frakt av vått skiutstyr, møkkete tøy eller vått badetøy om sommeren. Med Mustang Mach-E kan du frakte inntil 75 kilo på taket. Det betyr at med en skiboks som veier rundt 30 kilo kan du i en Mustang Mach-E – uten panoramatak – ha med deg over 40 kilo med feriebagasje. Det er også mer enn tilstrekkelig for frakt av utstyr som sykler og kajakker. Innvendig er det god plass til fem voksne personer. Baksetet er også bredt nok til at tre barn kan sitte ved siden av hverandre i barneseter.

Ford Mustang Mach-E

2. Bekymringsløs lang rekkevidde og superenkel hurtigladingMustang Mach-E er med en rekkevidde på opptil 600 kilometer blant elbilene som kommer aller lengst uten lading. Har du likevel behov kan den enkelt hurtiglades. Hos ladeoperatøren Ionity kan du simpelthen bare sette ladepistolen i bilens ladeluke. Resten går av seg selv. Med et FordPass ladekort får også nye eiere av Mustang Mach-E 75 % rabatt* på Ionitys norske ladestasjoner det første året. Med dette kortet har du også tilgang til Fords ladenettverk Blue Oval Charge, som har mer enn 400 000 ladepunkter i hele Europa.Ladestasjonene finner du enkelt frem til i bilens navigasjonssystem. Her finner du også priser, ladehastighet og antall ledige ladepunkter. Hvis du ønsker å planlegge ladestoppene dine kan du også enkelt gjøre dette fra både bilen og i FordPass-appen på mobilen.

Ford Mustang Mach-E trekker båt

3. Topp underholdning og komfort for hele familienFor å slippe å sette seg ut i kald bil på påskefjellet, eller varm bil en sommerdag ved sjøen, kan du enkelt sette temperaturen du ønsker i kupeen fra FordPass-appen på mobilen din. Det er ingenting som er så deilig som å sette seg inn i en isfri, forhåndsoppvarmet bil med varme i rattet en kald vintermorgen, eller i en avkjølt bil en varm sommerdag.Med det prisbelønte lydanlegget fra B&O, som både inkluderer en lydplanke i dashbordet og en kraftig subwoofer, er underholdningen på kjøreturen sikret – om det er lydbok eller streaming av musikk.Siden Mach-E er koblet til internett med et eget modem, blir den også hele tiden oppdatert og forbedret, akkurat som en smart mobiltelefon. Nesten alle datamodulene i den helelektriske SUV-en kan oppdateres – både med bedre ytelse eller at den får nye funksjoner. Se tilgjengelige Ford Mustang Mach-E her, og se hvor mye du sparer.

Sikrere enn noensinne med en toppscore og 5 stjerner i det uavhengige kollisjonstestprogrammet EuroNCAP, er Mustang Mach-E en svært sikker familiebil. Den kommer med en rekke avanserte førerassistanseteknologier som standard – hvilket bidrar til en tryggere og mer komfortabel kjøretur. Disse inkluderer blant annet intelligent adaptiv cruisekontroll med køassistent og aktiv filholder, antikollisjonssystem med automatisk nødbrems og filsentreringsteknologi med blindsoneovervåking. 

Lavere priser, mer forutsigbart bilhold og flere gratistjenester inkludert. Prisene på Mustang Mach-E er nå enda bedre, med en startpris fra kun 472 300 kroner. Med en vesentlig økning i produksjonskapasiteten har ventetiden nå blitt markant kortere. For å gjøre bilholdet minst mulig tidkrevende og mest mulig forutsigbart inkluderes også Ford 5-års kostnadsfri service for nye kunder. De aller fleste steder i landet henter også Fords 70 lokale merkeforhandlere bilen gratis og leverer den hjemme hos deg, når bilen trenger service. Se Mustang-Mach-E kampanjer her

Ford Mustang Mach-E og båt

Huskeliste for en ferieklar Mustang Mach-E

  • Sjekk dekktrykket ditt. En ferieklar bil er ofte tyngre enn vanlig. Informasjon om riktig dekktrykk finner du på innsiden av førerdøren. Kontroller alltid dekktrykket på kalde dekk.
  • Legg den tyngste bagasjen nederst og lengst inn i bagasjerommet. Da ligger dette stabilt ved en eventuell nødbrems.
  • Pass på løse gjenstander som kan bli kastet rundt i kupeen ved en nødbrems. En iPad på en halv kilo vil komme med en kraft tilsvarende 12 kilo ved en bråstopp i 50 km/t. Det skal kun være myke ting som ligger løst inne i bilen. Husk også å sikre last i en eventuell takboks. Pakk fortrinnsvis myke ting der – som holder vekten lavest mulig.

* Mens den veiledende prisen er 8,40 kr. pr. kWt på Ionitys ladestasjoner i Norge pr. mai 2023, får nye eiere av Mustang Mach-E hurtiglade sin nye bil for bare 1,88 kr. pr. kWt det første året. Prisene er pr. 01.05.23.

SE FLERE AKTUELLE SAKER