BYD BLIR OFFISIELL SPONSOR AV UEFA EURO 2024™

Dato: 22.02.2024

BYD har nå inngått en eksklusiv avtale om å bli offisiell sponsor for UEFA 2024™ Fotball-EM.

UEFA 2024™ Fotball-EM vil finne sted i Tyskland på tvers av ti fotballstadioner fra 14. juni til 14. juli, og vil samle tusenvis av mennesker fra hele Europa.

BYD annonserer nå at de har signert avtale med UEFA om å bli offisiell sponsor og partner for mesterskapet. Dette er første gang UEFA inngår en sponsoravtale med en produsent av elektrifiserte kjøretøy.

-Vi er stolte av å være en del av UEFA 2024 Fotball-EM – et arrangement som ikke bare feirer sportens ånd, men også gir oss muligheten til å vise frem vårt engasjement for bærekraft og innovasjon. Dette partnerskapet er en mulighet for oss til å nå ut til et globalt publikum og dele vår visjon om en grønnere fremtid, sier Michael Shu, administrerende direktør i BYD Europe

Sponsoravtalen styrker BYD sitt engasjement for sport og bærekraft, og vil plassere merket i frontlinjen av et av verdens mest prestisjefylte og største idrettsarrangementer. Som en pioner innen bærekraftig teknologi er BYD forpliktet til å levere innovative løsninger for en grønnere fremtid. Gjennom partnerskapet med UEFA 2024™ Fotball-EM, vil BYD være med på å fremme verdier som samhold, fair play og miljøbevissthet.

-Vi er svært glade for å ønske BYD velkommen som en pioner innen sitt felt, med en 29-årig erfaring innen avansert batteriteknologi. BYD har et rykte for global innovasjon innen elektrifiserte kjøretøy og er verdens største elbilselskap. Deres partnerskap med UEFA EURO 2024™ harmonerer perfekt med UEFA sin visjon om å fremme et grønnere og mer bærekraftig mesterskap ved å kombinere fotballens spenning med UEFAs forpliktelse til miljøansvar, sier Guy-Laurent Epstein, markedsdirektør i UEFA.

Siden etableringen i 1995, har BYD raskt opparbeidet seg solid ekspertise innen oppladbare batterier og har blitt en pioner innen bærekraftig utvikling. Selskapet har utvidet sin tilstedeværelse til 6 kontinenter, over 70 land og regioner, samt mer enn 400 byer. I 2023 nådde BYD sitt salg en imponerende milepæl med 3,02 millioner elektrifiserte kjøretøy.

Siden introduksjonen på det europeiske personbilmarkedet i 2021 har BYD gjort betydelige fremskritt i å styrke sin tilstedeværelse. De har etablert et nettverk bestående av 230 butikker i 19 europeiske land, og har lansert fem elektriske modeller. Videre ser BYD frem mot 2024 med planer om å introdusere nye modeller i Europa, som vil bidra til å berike deres allerede mangfoldige produktportefølje.

Om BYD    

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 70 land og regioner. 

Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv.    

BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.

SE FLERE AKTUELLE SAKER