BYD Seal U med pallplass i årets rekkeviddetest

BYD Seal U leverte nest best i NAF og Motor sin anerkjente rekkeviddetest. – Dette plasserer BYD Seal U som en av de mest pålitelige elbilene på markedet, sier Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge.

NAF og Motor avholdt sin årlige sommertest for å finne ut den faktiske rekkevidden for elbiler. Totalt deltok 26 elbiler blant de nyeste på det norske markedet. Den prestisjetunge testen har vært avholdt i flere år.

I testen konkurrerer bilene primært mot seg selv om hvilken bil som kommer nærmest rekkevidden som oppgis når du kjøper elbil – såkalt WLTP-rekkevidde. WLTP-standarden gir oppgitte rekkeviddetall testet under optimale forhold, men flere faktorer er kjent for å påvirke rekkevidden til elbiler negativt – som kalde temperaturer, vær, vind og stigninger.

Etter endt test sto BYD Seal U igjen på andreplass, med kun 0,2 % avvik fra oppgitt WLTP-rekkevidde på 500 km. Bilen gikk imponerende 499 km, til tross for utfordrende værforhold.

– Resultatet plasserer BYD Seal U som en av de mest pålitelige elbilene på markedet i dag. Vi vet at rekkevidde er en viktig faktor ved valg av bil, og med BYD Seal U kan du være trygg på at du får det du blir lovet. Dette viser at til tross for utfordrende værforhold, som gårsdagens rekkeviddetest bar preg av. Dette er helt i tråd med våre erfaringer så langt, sier Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge.

SE FLERE AKTUELLE SAKER