EL-VAREBILEN E-DELIVER 9 ER ENDELIG I NORGE – BEKREFTES I FLERE UTGAVER

Tidligere i år forhåndslanserte RSA at den store el-varebilen e-Deliver 9 ville ankomme Norge i løpet av året, og endelig er de første bilene på plass! RSA bekrefter også at el-varebilen kommer i flere forskjellige utgaver.

Maxus har hatt stor suksess med både elektriske person- og varebiler på det nordiske markedet de siste par årene, og har vært en salgsvinner i flere marked. Særlig har Maxus blitt en solid konkurrent i el-varebil-segmentet. I februar avslørte importøren RSA at de utvider el-varebilsortimentet ytterligere med el-varebilen e-Deliver 9 – og nå er den endelig på plass i Norge!

Standardutgaven er tilgjengelig i to forskjellige størrelser: 9,7 m³ og 11 m³. Velger du 11 m³ varerom har man mulighet for tre forskjellige batteripakker (51,5 kWh, 72 kWh og 88,55 kWh), velger du 9,7 m³ varerom har man mulighet for to forskjellige batteripakker (51,5 kWh og 72 kWh). Den leveres med et tøft og stilrent utseende, et høyt komfortnivå og en imponerende sikkerhetspakke.

Bernhard Jahnsen, salgssjef i Maxus Norge, forteller at det allerede før ankomst er forhåndsolgt hele 300 biler, og det forventes levert 1.000 biler til Norden i løpet av 2021.

-Det er flere og flere bedrifter som krever en grønnere linje. Både store bedrifter, stat og kommune setter stadig større fokus på miljøet, og krever nå at deres leverandører skal kjøre elektrisk. I tillegg er det mye penger å spare ved å gå over til elektrisk drift. Det er store flåter som skal byttes ut i tiden fremover og Maxus er med på denne spennende utskiftingen, forteller Jahnsen.

Norges bredeste sortiment av elektriske varebiler

RSA bekrefter nå også e-Deliver 9 også kan leveres som ni seters personbil, 8-seters personbil med universell utforming med inntil 2 rullestolplasser og chassis med mulighet for tilpasning til plan og skap. Som chassis kan den leveres i to ulike lengder. E-Deliver 9 bygges om av lokale ombygningsfirmaer.

-Det er et greit utvalg blant mindre elektriske varebiler på det norske markedet, men på store elektriske varebiler er det mer begrenset. e-Deliver 9 har muligheten til å dekke et bredt spekter innen store varebiler. Med e-Deliver 9 har Maxus Norges bredeste modellprogram innen elektriske varebiler som strekker seg fra 2,2m3 til 20m, legger Jahnsen til.

Stadig flere oppdager fordelene ved å velge elektrisk bil, og markedet er i stor vekst, både i person- og varebilsegmentet. For varebiler er det ekstra mange fordeler, ikke bare sparer man drivstoff-, bom, – service og parkeringskostnader, man sparer også tid ved å kunne kjøre i kollektivfeltet.

E-Deliver 9 leveres fra kr. 549.900,-.

SE FLERE AKTUELLE SAKER