Melhus Bil blir forhandler av Suzuki

Melhus Bil vokser i Trøndelag

Melhus Bil har i en årrekke vært en stor aktør innenfor Trøndersk bilbransje som forhandler av Ford, Kia, Maxus og brukte biler. I 2017 kjøpte selskapet Ford-virksomheten av Kverneland Bil og består i dag av fire avdelinger. Nå tar selskapet nye steg. Fra 1. august blir selskapet i tillegg forhandler av Suzuki i Trondheim.

– Melhus Bil befester sin posisjon som en av de sterkeste aktørene innenfor Trøndersk bilbransje når vi nå har signert en forhandleravtale på Suzuki, sier Rune Vikvald, eier og styreleder i Melhus Bil Gruppen

Suzuki er et anerkjent bilmerke med lang og god tradisjon her i Norge. De utmerker seg med et svært godt utvalg av personbiler med firehjulsdrift i rimeligere prisklasser. Dette kombinert med høy driftssikkerhet og lave driftskostnader har gjort merket til en favoritt hos mange. Melhus Bil vil selge Suzuki i det eksisterende anlegget på Tunga sammen med merkene Ford, Maxus og brukte biler.

Etablerer servicepunkt

I tillegg til salg av nye og bruke biler, vil Melhus Bil Trondheim opprette et service og reparasjonsverksted, og dele og tilbehørsavdeling i lokalene på Tunga. Selskapet vil kunne betjene både nye og eksisterende Suzuki kunder i Trondheim.

– Vi ønsker å tilby optimal service til våre kunder som sikrer at de føler seg ivaretatt og blir helt fornøyd med oss som sin bilforhandler. For Melhus Bil har kundeservice alltid stått i førersetet, sier Rune Hagen, daglig leder i Melhus Bil Trondheim.

Ser frem til nye ACROSS 4×4 kommer i september

Suzuki ACROSS er en moderne SUV og vil være Suzukis flaggskip her i Norge. Bilen kommer som plug-in hybrid og vil ha en elektrisk rekkevidde på inntil 75 kilometer. Bilen leveres med 4×4 som standard og har en motoreffekt på hele 306HK.

-ACROSS har alt som skal til for å bli en favoritt hos trønderske bilkunder. Kombinasjonen med SUV, plug-in hybrid, 4×4 og tilhengerfeste er optimal i Norge, sier Rune Hagen.

SE FLERE AKTUELLE SAKER