FORD AVDUKET NYE HELELEKTRISKE EXPLORER

Den nye elektriske 5-seteren Ford Explorer. Sammen med arven fra et ikonisk SUV-design har den nye høyreiste elbilen en rekke nye praktiske og innovative løsninger, og kommer med et meget høyt utstyrsnivå som standard.

Explorer er den første elbilen som Ford skal masseprodusere i Europa. Den mellomstore crossoveren vil bli produsert på Ford Cologne Electrification Center i Køln, hvor det nylig har blitt investert 2 milliarder dollar. Ford Motor Norge åpnet i dag for reservasjon av nye helelektriske Explorer. Husk og velge oss som forhandler dersom du skal reservere!

– Med Explorer får vi en spennende elektrisk bil fra Ford som er gjennomsyret av våre amerikanske røtter, men bygd i Køln spesifikt for våre europeiske kunders behov. Dette er en elbil som med sine mange smarte løsninger og funksjoner er like godt egnet for de store eventyrene som for kjøring i hverdagen. Dette er en elbil vi vet vil passe perfekt for mange nordmenn, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.To meget godt utstyrte varianter – med bakhjulstrekk eller firehjulstrekk.

Den nye 5-seteren, som blir tilgjengelig i to meget godt utstyrte varianter – Explorer og Explorer Premium – har et design som er i tråd med den selvsikre og tøffe stilen som alltid har kjennetegnet Fords lange globale SUV-tradisjon. Den blir tilgjengelig både med bakhjulstrekk og firehjulstrekk, og kan hurtiglades fra 10-80 % på bare 25 minutter*.

Helelektriske Explorer kommer med en rekke innovative funksjoner. Helt nye SYNC MOVE gjør det mulig for sjåføren å personifisere sitt førermiljø ved hjelp av en stor 14,6 tommers berøringsskjerm, som også kan heves og senkes i en vinkel på mer enn 30 grader. Under skjermen er det også et oppbevaringsrom, «My Private Locker», som kan låses ved å sette skjermen i nederste posisjon.I midtkonsollen under armlenet er det en 17-liters stor «Megakonsoll», stor nok til å romme en 15-tommers laptop. Under det integrerte bagasjeromsdekselet er det et 450 liters stort bagasjerom.

Den elektriske crossoveren kommer med et høyt utstyrsnivå som standard – og inkluderer blant annet LED hovedlys, seter i del-Sensico, oppvarmet ratt, 12-veis elektrisk justerbart førersete inkludert korsryggsstøtte med massasje og en stilig lydplanke.

SE FLERE AKTUELLE SAKER