Nyhet elektriske BYD Tang – visning 3. og 4. juni!

Visning av BYD Tang hos Melhus Bil Trondheim 3. og 4. juni!

Bilen som kommer er en ladbar hybrid, men utover litt forskjell på støtfanger er den lik den elektriske som skal selges i Norge. Elektriske BYD Tang kommer til Norge i juli, denne vil det være mulig å prøvekjøre.

Her er rykende fersk WLTP måling på BYD Tang:

  • WLTP Kombinert 400 km
  • WLTP City 528 km

Nå lanseres 2021-versjonen av BYD Tang med oppdaterte spesifikasjoner og syv seter som standard!

BYD har nå lansert spesifikasjonene for 2021-modellen av helelektriske BYD Tang. Den elektriske nyheten er første personbil fra BYD ut på det norske markedet, og har vekket stor oppmerksomhet siden nyheten om BYD-signeringen ble sluppet i fjor. BYD skal markedsføres og selges gjennom RSAs nettverk, som allerede består av over 40 forhandlere.

Firehjulstrekkeren BYD Tang er et friskt og innovativt tilskudd på det norske elbil-markedet, og nå bekrefter BYD også at Tang leveres med syv seter som standard. BYD Tang kommer med et skyhøyt utstyrsnivå, det siste innen teknologi og et, eksklusivt design, som vil appellere til den kvalitetsorienterte norske elbilkjøperen.

Tang leveres med en kombinert rekkevidde på 400 km WLTP og city rekkevidde på 528 km WLTP akselerasjon fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder og 86,4 kWh batteristørrelse.

Sju seter og eksklusivt interiør

Mange har ytret ønske om at Tang vil leveres med syv seter – og endelig kan BYD bekrefte at bilene som kommer til det norske markedet får dette som standard. Dermed blir dette den ultimate syv-seter for familier som ønsker en elektrisk, romslig og eksklusiv SUV med firehjulstrekk. I følge BYD vil kombinasjonen av et høyt teknologinivå, syv seter, en omfattende utstyrsliste og en konkurransedyktig pris gjøre den til et svært attraktivt alternativ for familier.

Setedesignet har fått et kraftig løft med brunt skinn i vaffelsøm, som oser av eksklusivitet og kvalitet. Setene er både ventilerte og oppvarmede for å gi mest mulig luksus for fører og passasjer.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg. BYD-eiere kan også forvente høyt nivå av 4G-teknologi, DAB-radio og OTA (Over-the-Air Technology) – tilrettelagt for å oppgradere bilen etter markedets utvikling. Dermed er bilen utstyrt med topp moderne teknologi til enhver tid.

-Før vi har startet lanseringsaktiviteter har vi allerede forhåndsolgt omkring 400 biler, og nå med syv seter som standard er vi enda mer overbevist om at dette er den perfekte elektriske SUV-en for det norske elbil-markedet, sier Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge.

Innovativ batteriteknologi

BYD har blitt hyllet over hele verden for introduksjonen av det nye og innovative elbil-batteriet Blade. Det helt nye batteri-designet gjør at Blade er lettere og mer robust enn andre elbil-batterier, og tar teknologien innen elbil-batteriteknologi et skritt lenger.

Blade-batteriet har gjennomgått svært omfattende sikkerhetstester, hvor man blant annet har boret, spikret og utsatt batteriet for ekstreme forhold – uten at det har fremkalt noen særlig reaksjon. Faktisk nådde Blade aldri høyere temperatur enn 60 grader celsius, og er dermed svært brann- og eksplosjonssikkert.

Produksjon og forhandlernettverk

RSA og BYD Norge har allerede bygget opp et forhandlernettverk som strekker seg over hele landet, og som stadig vokser med nye forhandlere. Dermed er aldri veien lang for å prøvekjøre din BYD.

Produksjonen av 2021-modellen av Tang starter i andre kvartal 2021, og første levering til norske kunder er forventet på sensommeren. Pris vil være fra kr.599.900,- med Executive-pack og syv seter.

-Selv om det har vært en utfordrende tid for personbilsektoren, er vi ekstremt begeistret over de meget positive tilbakemeldingene vi har fått på BYD Tang, sier BYD Europas administrerende direktør, Isbrand Ho. – Det er tydelig at denne stilige, elektriske bilen bringer en ny dynamikk til det norske SUV-markedet. Kombinasjonen av svært gode kjøreegenskaper og praktiske familiebil-egenskaper, gjør det til et svært attraktivt alternativ i familiebil-markedet, legger han til.

Om BYD

BYD Company Ltd. Er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 50 land og regioner. Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzen.

SE FLERE AKTUELLE SAKER