Her kommer de første kundesolgte Mustang Mach-E til Norge

Et spesialchartret bilfraktskip eksklusivt lastet fullt med kundesolgte Ford Mustang Mach-E ankom i dag Drammen havn fra Antwerpen i Belgia. Dermed starter overleveringene til norske kunder for fullt de neste ukene, og de fortsetter med store volum gjennom mai og inn i juni.


– Interessen for Mach-E har vært overveldende siden Europa-premieren i Oslo. Dessverre har covid-19 situasjonen gjort at ventetiden for de mange spente kundene våre har blitt lengre enn vi kunne forutse, men nå nærmer de første overleveringene seg. Dette er en merkedag for Ford i Norge. Med Mustang Mach-E setter vi en helt ny standard blant elbilene for folk flest, sier en tydelig stolt administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar
Berg.


– Et stort antall biler på vei til Europa og Norge

De første kundesolgte bilene skal nå sendes fra Drammen havn til forhandlere over hele Norge. Disse vil så klargjøre bilene og foreta en grundig gjennomgang av elbilen med kunden før disse kan forlate forhandlerne i sin nye Mustang Mach-E.


– Et stort antall biler er nå produsert eller på båt på vei til Europa og Norge. Det betyr at majoriteten av de første bestillingene blir levert til norske kunder i løpet av mai og juni. I alt regner vi med å levere flere tusen biler i løpet av disse månedene, slik at mange vil få sin nye elbil før årets sommerferie, sier Berg.


Svært gode tilbakemeldinger fra det norske markedet har gitt salgssuksess

Bestillingene av nye Mustang Mach-E i Norge har ifølge Fords administrerende direktør gått over all forventning. Også tilbakemeldingene fra de mange tusen som har prøvekjørt bilen i Norge og resultatene fra mange biltester gir Berg god tro på at Mustang Mach-E vil fortsette å gjøre suksess i Norge.


– Vi holder alle som venter på sin nye Mach-E løpende informert på epost ved viktige milepæler for deres bil. De får beskjed så snart vi kan bekrefte at bilen er underveis, når den har ankommet Europa og igjen når den nærmer seg levering, sier Berg.


Det helt unike og prisbelønte B&O designlydanlegget i bilen, som blant annet har en lydplanke som utgjør en tredjedel av bilens dashbord, gir deg en lydopplevelse av de sjeldne – og anlegget har da også har høstet mange lovord blant de som har testet bilen.


Unik kombinasjon av rekkevidde, pris, teknologi og plass

Den nye helelektriske SUV-en Mustang Mach-E er en helt unik kombinasjon av en elbil som byr på en rekordlang elektrisk rekkevidde på opptil 610 km, mulighet for firehjulstrekk, svært gunstige priser, rask lading og det absolutt siste innen avansert teknologi. Dessuten er den svært romslig og fleksibel og fungerer perfekt som en familiebil.


Neste generasjons SYNC infotainment-system får også sin debut i nye Mustang Mach-E. Over-the-air oppdateringer (OTA) sørger for at systemet utvikler seg over tid, og maskinlæring sikrer at det hele tiden tilpasser seg sjåførens bruksmønster.


For en godt utstyrt Mustang Mach-E med en rekkevidde på opptil 440 km (Standard Range) er prisen fra 412 000 kroner.


En Mustang Mach-E med den lengste rekkevidden på opptil 610 kilometer og bakhjulstrekk vil koste fra 463 400 kroner.

Ønsker du firehjulstrekk og opptil 400 km rekkevidde vil Mustang Mach-E koste fra 482 000 kroner. For varianten med firehjulstrekk og rekkevidde på opptil hele 540 kilometer vil prisen være fra 544 000 kroner.


Firehjulstrekk og lang rekkevidde mest populært blant kundene så langt Så langt er den klart mest populære Mustang Mach-E-varianten blant norske kunder den med firehjulstrekk og med opptil 540 km rekkevidde. De mest populære fargene er sort og rød.

Mot slutten av 2021 kommer også den sportslige Mustang Mach-E GT til Europa. Med firehjulstrekk og Long Range batteri som standard, har den 487 HK, et dreiemoment på 860 Nm og bruker 3,7 sekunder fra 0-100 km/t.

Se video fra lossingen av de første nye kundesolgte Mustang Mach-E i Norge her:

SE FLERE AKTUELLE SAKER