MAXUS EUNIQ 2-SETER – ENDELIG EN EL-VAREBIL MED PERSONBILKOMFORT!

Nå lanseres Maxus Euniq MPV 7-seter også som 2-seters varebil!

Da den helelektriske sju-seteren Maxus Euniq MPV rullet inn i det norske markedet i fjor, fylte den et etterlengtet behov etter en elektrisk familiebil med både god plass og god rekkevidde, til en fornuftig og rimelig pris.  

Siden den gang har salget vært en suksess, med hundrevis av biler kjørende på norske veier. Nå er den tilgjengelig også som 2-seters el-varebil! 

Ettersom denne el-varebilen er en ombygget versjon av Maxus Euniq MPV, bevares personbil-komforten i kupeen, samt et moderne interiør og en fullspekket utstyrsliste. Under ombyggingen har man beholdt den særdeles romslige sitteplassen i førerhuset, som gir deg god komfort og god plass bak rattet. Det er elektrisk 6-veis justering av sjåførsete og elektrisk 4-veis justering av passasjersete.  

I tillegg til den høye graden av komfort for både sjåfør og passasjer, leveres den også med en omfattende utstyrsliste. Med blant annet Apple CarPlay, stor 12,3’’ multimedia touch-skjerm, trådløs mobillading, skinnseter som standard og mulighet for både takstativ og hengerfeste, ligger alt til rette for en komfortabel kjøreopplevelse.  

Maxus Euniq 2-seter leveres med et godt utnyttet varerom på 2,2 m3. Den går fra 0-100 km/t på 9,5 sekunder, og har CCS ladestandard. Bilen har en rekkevidde fra 260-356 km (WLTP kombinert/urban), og har batterikapasitet på 52,5 kWt.  

Norsk ombygging 

Varebil-ombyggingen fra Maxus Euniq MPV til Maxus Euniq 2-seter blir gjort lokalt her i Norge. Den bygges om på en svært skånsom måte, som gjør at man enkelt kan reversere bilen til en MPV 7seter dersom man ønsker dette på et senere tidspunkt, uten synlige merker. Maxus er den eneste på markedet til å tilby denne løsningen. 

Bilens batteripakke er godt plassert under gulvet med et lavt tyngdepunkt. Dette gir både god utnyttelse av varerommet, i tillegg til at bilen ligger komfortabelt på veien gjennom hele kjøreturen. 

-Maxus Euniq 2-seter varebil er et veldig spennende produkt. Her får man en 100% elektrisk varebil med 100% personbilkomfort og bilen kvalifiserer til 50.000 i Enova-støtte for næringskunder. Her har kunden full fleksibilitet og kan sette setene tilbake i bilen helt avgiftsfritt om de ønsker det, sier Bernhard Jahnsen, salgssjef i Maxus Norge.  

Sikkerheten er også svært godt ivaretatt i Maxus Euniq 2-seter, med en lang rekke passive og aktive sikkerhetsfunskjoner. Med et avansert ADAS-system, som blant annet består av nødbremsassistent, filskiftevarsler, blindsonevarsler, elektronisk stabilitetskontroll og adaptive cruise control, ligger alt til rette for bekymringsfri kjøring.  

Kontakt oss for mer informasjon:


Maxus i Norge  

Maxus er et relativt nytt bilmerke her til lands, og bak står SAIC Motors, som er en av verdens største bilprodusenter, med en produksjon på over 6 millioner biler pr. år. Tross sin unge alder på det norske markedet, har Maxus likevel fått et godt fotfeste – særlig innen el-varebilsegmentet. Norske RSA har importert biler fra Maxus til Norge siden 2018, og har blant annet Posten som storkunde med et hundretalls Maxus-biler på veiene.  

Forhandlernettverket til Maxus har blitt av god størrelse, og strekker seg over hele landet. Dermed er veien aldri lang for å prøvekjøre en Maxus. 

SE FLERE AKTUELLE SAKER