MAXUS: STØRSTE PÅ EL-VAREBILER I NORGE TO MÅNEDER PÅ RAD!

Nykommeren Maxus e-Deliver 3 feier konkurrentene av banen, og ender opp som det mest solgte merke innen elektriske varebiler i Norge i både september og oktober. Med en markedsandel på 60% i september og 62% i oktober, har Maxus for alvor tatt sin posisjon i el-varebilmarkedet denne høsten (Kilde: OFV AS)

Responsen var stor da Maxus gjorde sitt inntog på det norske markedet, og det har raskt rukket å bli en favoritt blant elektriske varebiler. Med en ordrereserve på over 500 elektriske varebiler som ruller ut på norske veier i løpet av november og desember, er det mange som har fått øynene opp for den elektriske nykommeren e-Deliver 3.

e-Deliver 3 er en elektrisk varebil med klasseledende spesifikasjoner og en godt utstyrt sikkerhetspakke, som gjør din arbeidshverdag trygg. I tillegg slipper du å vente lenge på å motta din el-varebil – fra desember kan e-Deliver 3 leveres raskt fra alle Maxus-forhandlere over hele Norge.

Tilpass varebilen etter dine behov

I en Maxus e-Deliver 3 er tilpasningsmulighetene mange, slik at du kan få den varebilen som er skreddersydd dine behov. Man kan også velge mellom batteristørrelse 35 eller 52,5 kWt. 

Bilen leveres i to størrelser – 4,8 m3 og 6,3 m3. Førstnevnte har plass til to paller, mens 6,3m3 har plass til tre paller. Dette gjør bilen attraktiv for håndverkere, og gir god plass til alt man skulle trenge av materialer. Den skiller seg fra konkurrentene ved at den er konstruert fra bunnen av som en el-varebil for å spare vekt, og dette optimaliserer spesifikasjoner som nyttelast og hengervekter.

Maxus e-Deliver 3 tar nyttelast på opptil 1000 kg, og har hengervekt opptil 1200 kg, avhengig av hvilken variant du velger.

Den lette konstruksjonen gjør også at el-varebilen har en rekkevidde på inntil 342 km (WLPT urban), noe som er klasseledende på markedet. Derfor er det ingen hindring om du bor i verken by eller bygd – dette er en el-varebil for håndverkere i alle landets hjørner.

Se tekniske spesifikasjoner for e-Deliver 3 på maxus.no

 

Lavere bilholdkostnader

Det lønner seg å velge en elektrisk varebil. Ikke bare sparer man miljøet for CO2-utslipp, det er også økonomiske fordeler man drar nytte av som sparte bompenge-, drivstoff og parkeringsutgifter. I tillegg gir ENOVA støtte på hele 50.000,- på alle varebilmodeller og varianter hvis du bestiller Maxus i november.

Det lønner seg å ta kontakt med din nærmeste forhandler kjapt, så kan du sikre deg Maxus e-Deliver3 til best mulig pris og få bilen levert i 2020!

SE FLERE AKTUELLE SAKER