Oppdag den nye Kia Niro-serien

For alle som er opptatt av miljøvennlige valg og bærekraft.  

Denne innovative crossovermodellen er tøff og moderne på utsiden. Innvendig er den romslig med minimalistisk design. Den er utstyrt med det nyeste innen teknologi, nettbaserte tjenester og sikkerhet. Du får den som elbil og ladbar hybrid. 

Fremtidsrettet

Nye Kia Niro har en markant utvendig design som garantert vil vekke oppmerksomhet, med en unik panserdesign som fremhever den karakteristiske Tiger Nose-grillen, Heartbeat-kjørelys og heksagonmønstret grill med matt og glanset overflate i to fargetoner. Den nedre støtfangeren med integrert ladeluke i midten gjør at fronten virker bredere.

Crossover-detaljer

Sideprofilen til nye Kia Niro er designet langs en enkel linje med crossover-detaljer og unike paneler som gir et særegent uttrykk. Dette kombineres med karosseri i to farger med paneler i High Glossy eller Steel Grey og en fremtredende C-stolpe som gir bedre aerodynamiske egenskaper.

Bakpart som oser kraft

Den markante og elegante bakparten har bumerangformede baklykter, Heartbeat-reflektor, solid beskyttelsesplate og en kraftig, enkel nedre støtfanger. Den har de samme stilrene linjene som fronten og en unik C-stolpe som gir bedre aerodynamikk.

Niro EV-designdetaljer

Niro har ny, moderne og markant karosseridesign med tydelige crossover-referanser. I tillegg til den unike heksagonmønstrede grillen i to fargetoner har EV-modellen også bred støtfanger i bilens farge med integrert ladeluke i midten. Paneler og aerodynamisk C-stolpe i Steel Grey setter prikken over i-en.

Dynamiske lettmetallfelger

De nye 17-tommers lettmetallfelgene som er utviklet spesielt for nye Niro EV, er formet som fem kronblader i tofarget finish med sorte detaljer. Niro Hybrid og Plug-In Hybrid har også spesialdesignede 16- eller 18-tommers lettmetallfelger, avhengig av hvilken utstyrsversjon du velger.

Romslig og komfortabel

Kupeen er romslig, minimalistisk og innbydende. Den er utstyrt med det nyeste innen avansert design og teknologi, behagelige seter og smarte funksjoner som gir både deg og passasjerene en avslappende kjøreopplevelse.

Miljøvennlige materialer inspirert av naturen

I tråd med Kias fokus på bærekraft har vi utviklet flere ulike setematerialer til nye Niro. Avhengig av hvilken utstyrsversjon du velger, kan du få setetrekk i stoff, en kombinasjon av stoff og kunstskinn eller vegansk kunstskinn i PVC eller PU. Setetrekkene i vegansk PU-kunstskinn inneholder også Tencel™ fremstilt av eukalyptustrær for en mer naturlig følelse.

Innovativ førerplass med høy komfort

Kias fremtidsrettede nye designfilosofi, «Opposites United», er tydelig bak rattet også. Horisontale og diagonale former i dører og dashbord gjenspeiler den ukonvensjonelle designen. Du har enkel tilgang til de brukervennlige funksjonene og mulighet til å tilpasse stemningsbelysningen.

To integrerte skjermer

De to digitale skjermene på 10,25 tommer på førerplassen samler førerinformasjon og infotainmentfunksjoner på ett og samme ste

Elegant førerplass

Midtkonsollen har integrert kontrollpanel med flere moduser for enkel betjening av multimedier og klimaanlegg, oppbevaringsrom og koppholdere som kan flyttes.

Orkanger
724 83 600

SE FLERE AKTUELLE SAKER