Orkanger: Et ypperlig og fleksibelt nyttekjøretøy!

Helelektriske Ford E-Transit lader opp for Trøndelag. Med lang rekkevidde, stor lagringsplass og fleksibelt oppsett, er det mange som gleder seg til en grønnere arbeidshverdag.

Guttorm Næss gleder seg over alle mulighetene med nye Ford E-Transit.

-Unik teknologi

Etterspørselen etter elektriske biler økt betydelig de siste årene. Det har de ansatte på Melhus Bil Orkanger også merket, og gleder seg over den helelektriske nyheten fra Ford: E-Transit. 

– Det å kunne tilby kundene våre et produkt som har null utslipp, og som både har plenty med plass og god rekkevidde er fantastisk gøy, smiler Guttorm Næss. 

Han jobber som selger for Melhus Bil på Orkanger, som allerede har solgt flere ulike versjoner av det grønne nyttekjøretøyet.

Eilif Landrø, avdelingsleder i Rosenvik, ser frem til å få Ford E-Transit inn i bilparken til bedriften.

 En av de som har fattet interesse for dette er avdelingsleder for service og logistikk hos Rosenvik, Eilif Landrø.

– Vi har mange ulike behov når det kommer til nyttekjøretøy, og ser alltid etter nye måter å redusere klimautslipp mens vi jobber. E-Transit tilfredsstiller begge disse behovene, forklarer Landrø. 

Rosenvik er en arbeids- og inkluderingsbedrift som skal hjelpe flest mulig tilbake i arbeidslivet. De tilbyr sysselsetting og arbeid innen ulike retninger av arbeidslivet, og gjennom dette har de en del aktivitet opp mot transport og logistikk.

SE FLERE AKTUELLE SAKER