BYD ATTO3

Opplev hva familiebilen BYD Atto3 har å by på. Med 420 km rekkevidde (WLTP kombinert), fem stjerner i Euro NCAP og et høyt utstyrsnivå er BYD Atto3 allerede en suksess.

BYD ATTO3 – ELEKTRISK SUV

BYD Atto3 er en elektrisk, kompakt og effektiv SUV med høy kvalitetsfølelse og et moderne utrykk.

Dette er den aller første el-bilen bygget på BYD sin helt nye plattform e-Platform 3.0, som er spesialdesignet for høy-ytelses elektriske kjøretøy.

TO VARIANTER – BYD ATTO3 COMFORT OG BYD ATTO3 DESIGN

Atto3 Comfort – spar kr. 32.000,-

BYD Atto3 Comfort er vår rimeligste variant. Utstyrspakken inkluderer blant annet 12,8 tommer skjerm, atmosfærelys, panorama soltak og 6-veisjusterbart førersete og 4-veisjusterbart passasjersete. Pakken er verdt 32.000,- mens du betaler 0,-.

Atto3 Design – spar kr. 46.000,-

BYD Atto3 Design kommer med tilsvarende utstyrspakke som BYD Atto3 Comfort, og i tillegg kommer elektrisk bakluke, V2L-funksjon, 15,6 tommer skjerm, flerfarget atmosfærelys og stoffmatter og gummimatter. Pakken er verdt 46.000,- mens du betaler 0,-.

Klar for små og store eventyr

Den 60 kW store batteripakken gir akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7,3 sekunder.

Sporty og aerodynamisk design

Bilens utforming vekker oppsikt på veiene med et sporty aerodynamisk og moderne design.

Lys opp kjøreturen

LED-lyktene, både foran og bak, gir et stilrent utseende samtidig som de forbedrer sikkerheten ved å gi bedre synlighet i alle forhold.

Karakteristiske designelementer

Den strømlinjeformede profilen og de karakteristiske designelementene gir bilen et imponerende utseende, samtidig som den oppnår optimal aerodynamikk.

Velkommen inn i BYD Atto3

Et sporty og lekkert design med utmerket komfort i alle ledd. Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i forskjellige fargetoner.

Panoramatak

Et stort panorama soltak gir naturlig lys i hele bilen.

Romslig bagasjerom

Fyll opp med bagasje! Det 440 liter store bagasjerommet gir rom for all bagasje du trenger til turen.

Forseter

Forsetene kommer i vegansk skinn med 6-veis justeringsmuligheter.

Stor benplass for passasjerer

På andre seterad sitter man komfortabelt med romslig plass til bena og 4-veis justering.

Atmosfærelys

Velg hvilken farge du vil lyse opp bilen med!

Trådløs mobillading

I midtkonsollen finner du en ladepute med trådløs mobillading, så mobilen er oppladet til en hver tid.

FARGER

Skiing White
Climbing Grey
Parkour Red
Surfing Blue

Blade Battery

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Atto 3 leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

BATTERI OG LADING

Batteriet har en batterikapasitet på 60 kWh, og tar 11 kW på AC-lading, og 80 kW på DC-lading. BYD Atto3 kan lades på DC-lading fra 30-80% på kun 29 minutter.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Atto3 har oppgitt rekkevidde fra 420-565 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed egner den seg godt enten du bor i by eller bygd.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus.

SIKKERHET

BYD Atto3 tar sikkerheten til deg og dine nærmeste på alvor, og kommer med en lang liste sikkerhetsfunksjoner som gjør din reise bekymringsfri. Sikkerhetsnivået oppnådde fem stjerner i sikkerhetstesten Euro NCAP. Bilen leveres også med mange aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, 360-graders kamera, frontkollisjonsvarsling, parkeringssensor foran og bak og skiltgjenkjenning.

BYD APP

Med BYD-app på telefonen har du til enhver tid oversikt over din BYD. Hold styr på bilens funksjoner, uansett hvor du befinner deg. Med denne appen kan man blant annet følge med på batteristatus, låse opp dørene, skru av og på bilen og tidsinnstille klimaanlegget. Ønsker du demonstrasjon eller hjelp til å installere appen til din telefon, kontakt din forhandler.

*8 år cloud service. 1 GB data per måned gratis de 2 første årene.

Les mer om BYD App

Ønsker du mer informasjon om BYD ATTO3? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.