BYD eTP3 – ELEKTRISK VAREBIL

ETP3 har opptil 275 km rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. ETP3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

PÅ UTKIKK ETTER EN NY ELEKTRISK VAREBIL?

ETP3 har opptil 275 km* rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. ETP3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

Med eTP3 får du en elektrisk varebil som har skyvedører på begge sider, noe som gjør at du enkelt kan ta varer og andre ting enkelt inn og ut av bilen.

Automatisk klimaanlegg

Velg din prefererte temperatur og nyt turen.

Komfortable seter

Sørger for at du sitter godt gjennom hele arbeidsdagen.

Ryggekamera

Bilen har skjerm med blant annet ryggekamera.

VAREROM

ETP3 har stort og praktisk varerom.

TO SKYVEDØRER

TOPPHENGSLET BAKFØR

705 KG NYTTELAST

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD ETP3 har en klasseledende rekkevidde fra 233-275 km (WLTP kombinert/urban).

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer, som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP-syklus, og er den mest vanlige målemetoden som brukes.

LADING

Bilens batteri har en batterikapasitet på 45 kWt som kan lades fra 20 til 80 prosent på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS).

BLADE BATTERI

Nå kommer BYD ETP3 med Blade som standard. BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år, og Blade Battery regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Ønsker du mer informasjon om BYD eTP3? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.