BYD HAN

BYD HAN – SPORTY OG PREMIUM

Opplev BYD Han 4×4 i dag! En elektrisk, sporty og luksuriøs sedan med rekkevidde fra 521-662 km (WLTP), høy kvalitetsfølelse og rå ytelser.

KLAR FOR STORE OG SMÅ EVENTYR

Den 60 kW store batteripakken gir akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7,3 sekunder.

Touchscreen

Midtkonsollen har en 15,6 – tommers multimedia-berøringsskjerm for å gjøre kjøringen til en enklere og behagelig opplevelse.

12 høyttalere

Nyt eksepsjonell lydkvalitet fra det verdenskjente Dynaudio – surroundlydsystemet, konstrurert og innstilt i Danmark, som kommer fra 12 HiFi-klassehøyttalere.

Atmosfærelys

Atmosfærelysene i bilen endrer farge ved bevegelse.

BYD HAN INTERIØR OG EKSTERIØR

FARGER

Snow White
Time Grey
Space Black
Emperor Red
AI Blue

LUKSERIØST INTERIØR

MØRKEBRUNT INTERIØR

Dersom du velger blå, rød eller grå eksteriørfarge på bilen, kan den leveres med mørkebrunt interiør med treverk.

LYSEBRUNT INTERIØR

Dersom du velger svart eller hvit eksteriørfarge på bilen, kan den leveres med lysebrunt interiør og karbondetaljer

BLADE BATTERI

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Han leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

BATTERI OG LADING

BYD Han kommer med BYD sitt egenutviklede Blade-batteri som standard, som regnes for å være et av bransjens sikreste batterier.

Batteriet har en batterikapasitet på 85,4 kWh. BYD Han tar 7 kW på AC-lading, og 120 kW på DC-lading. Varmepumpe er standard.

SIKKERHET

BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt.

Sikkerheten til deg og dine er også godt ivaretatt i BYD Han. Sedanen kommer blant annet med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling og automatisk nødbrems.

BYD APP

Med BYD-app på telefonen har du til enhver tid oversikt over din BYD. Hold styr på bilens funksjoner, uansett hvor du befinner deg. Med denne appen kan man blant annet følge med på batteristatus, låse opp dørene, skru av og på bilen og tidsinnstille klimaanlegget.

Ønsker du demonstrasjon eller hjelp til å installere appen til din telefon, kontakt din forhandler.

*8 år cloud service. 1 GB data per måned gratis de 2 første årene.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidde på 521-662 km (WLTP kombinert/urban). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban.

Ønsker du mer informasjon om BYD HAN? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.