Nye Ford Capri er her!

Pris fra kr

427.800,-

Maksimal rekkevidde opptil

627 km

Rask ladetid

26 MIN

Nye Ford Capri® er her – en sportsbils ånd i en praktisk SUV. En helelektrisk SUV-coupé med avansert teknologi, ikonisk design og rekkevidde som tar deg langt.

Høyt utstyrsnivå som standard

Nye Ford Capri blir tilgjengelig i to meget godt utstyrte varianter – Capri og Premium. Som standard kommer Capri blant annet med sportsseter med integrerte hodestøtter, elektrisk justerbart førersete med korsryggmassasje, oppvarmet ratt, nøkkelfritt system, heldigitalt førermiljø og en justerbar 14,6 tommers berøringsskjerm med det siste av SYNC Move-teknologi.

Lang elektrisk rekkevidde, mulighet for lynrask hurtiglading og rask akselerasjon

Nye Ford Capri kommer med bakhjulstrekk og firehjulstrekk. Capri med Extended Range batteri i kombinasjon med bakhjulstrekk vil få en rekkevidde på opptil hele 627 kilometer. Med firehjulstrekk leverer Capri en rekkevidde på opptil 592 kilometer.

Mens den bakhjulsdrevne Capri har en elektrisk drivlinje som leverer 296 HK, vil varianten med firehjulstrekk bli enda sprekere med hele 340 HK/679 Nm, og akselererer fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder. Denne varianten kan også hurtiglades med en hastighet på opptil 185 kW. Det gjør at den kan lades fra 10-80 % på rundt 26 minutter. Mulighet for forvarming av batteriet før hurtiglading legger også tilrette for god ladehastighet i kaldere temperaturer.

Priser fra 417 800 kroner

Capri vil i fjerde kvartal 2024 også kunne bestilles med et Standard Range batteri i kombinasjon med bakhjulstrekk. Da er den veiledende prisen på 417 800 kroner.

Samtlige priser inkluderer 5-års fri service. Kundeleveringene forventes å starte tidlig i 2025.

Svært mye plass til bagasje og oppbevaring

Svært god oppbevaringsplass med et bagasjerom på hele 572 liter målt til toppen av seteryggen. Med en 17-liters fleksibel Megakonsoll i midtkonsollen og et låsbart privat rom bak den justerbare berøringsskjermen, har du smarte løsninger for det du trenger å ha innen umiddelbar rekkevidde. Med baksetene slått ned har du opptil 1510 liter plass til rådighet.

Nye Ford Capri har en maksimal tilhengervekt på opptil 1200 kg, og du kan ha med deg inntil 75 kg taklast.

Avanserte og innovative førerassistanseteknologier

Ford Capri kommer som standard med en rekke avanserte førerassistanseteknologier som blant annet inkluderer Intelligent Adaptive Cruisekontroll, samt den innovative teknologien «Varsel ved utgang». Sistnevnte er utviklet for å forhindre skade på syklister hvis en bildør blir åpnet rett foran dem. Ford Capri er også tilgjengelig med en ny filsentreringsteknologi som også kan skifte fil automatisk. Alt dette muliggjøres ved hjelp av 12 ultrasoniske sensorer, 5 kameraer og 3 radarer.

Kontaktinformasjon

Velg avdeling:Trondheim - FordOrkangerStjørdalSteinkjerOtto Moe NamsosOtto Moe Rørvik

SE FLERE KAMPANJER