BRUKTBILGARANTI | BYTTERETT | NYBILGARANTI

MELHUS BIL GARANTI

Inntil 5 års bruktbilgaranti:

Hos oss i Melhus Bil ønsker vi at du som kunde skal føle deg ivaretatt og ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss vil du derfor alltid få en gunstig bruktbilgaranti tilpasset din bil. Dette sikrer deg som kunde i den perioden bilen er underlagt garantien. I 2014 lanserte vi som første forhandler inntil 5 års bruktbilgaranti. Denne garantien gjelder på utvalgte biler hos oss. Kontakt en av våre hyggelige selgere for å vite mer om hvilke biler vi kan tilby 5 års bruktbilgaranti på.

For at garantien skal gjelde må du følge bilens serviceprogram. Melhus Bil sin bruktbilgaranti gjelder i tillegg til de rettigheter man har som for bruker, etter norsk kjøpslov.

Se våre bruktbiler

30 dagers bytterett:

Selv med gode garantier, kan det hende at man som bilkjøper kommer i tvil dagene etter kjøpet. Dette er ikke noe problem med Melhus Bil Garanti. Hos oss har du alltid rett til å bytte ut din nyinnkjøpte bruktbil til tilsvarende eller økt pris, mot en annen fra vårt store bruktbil utvalg. Betingelsene her er at du tar kontakt med oss innen 30 dager og at bilen ikke er kjørt mer enn 1.000 km, samt at ingen skader er påført bilen.

Kostnad for ny klargjøring tilkommer med 7.500 NOK. Betalte og forfalte utgift er i forbindelse med finansiering, forsikring og offentlige avgifter dekkes ikke av Melhus Bil Trondheim.

5 års nybilgaranti:

Ford har 5-års Norgesgaranti for alle nye, europeiske Ford person- og varebiler importert og solgt av Ford’s autoriserte nettverk i Norge, via Ford Motor Norge AS. Garantien gjelder i 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som inntreffer først, og er gyldig i hele Europa. Hvis deler av bilen trenger reparasjon eller utskiftning som et resultat av en material- eller fabrikasjonsfeil, vil disse skiftes ut eller repareres kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler i garantiperioden.