Bagasjerom

754 liter

GARANTI

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus Euniq6 SUV med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

God omtale i Broom

Maxus Eunic6 blir omtalt som prisbombe av Broom – Norges ledende bilmagasin på nett. Brooms anmelder kaller prisen svært gunstig, men er ikke bare imponert over den forventede salgsprisen. Også størrelsen, utstyrspakken og sikkerhets- og førerassistentsystemene får skryt. Anmelderen omtaler nyheten som både »velvoksen» og «velutstyrt».

EUNIQ6 SUV – Max av alt

Maxus Euniq6 er en stor, elektrisk SUV designet for både hverdag og langtur. Med klassens største bagasjerom på 754 liter og en svært godt utstyrt standardpakke, er dette den perfekte bilen for hele familien.

Max utstyr

Euniq6 SUV leveres med en stor og rikelig utstyrspakke inkludert i prisen. Utstyrspakken byr blant annet på Apple Carplay, stort elektrisk panorama soltak, atmosfærelys i 64 forskjellige farger, trådløs mobillading, Keyless GO, 6-veis elektronisk justering av førersetet og sort skinninteriør.

Bilen byr også på en lang rekke sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer som gir trygg kjøring for deg og dine. Den leveres blant annet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, filskiftevarsling, blindsonevarsling, automatisk nødbremssystem, parkeringssensor foran og bak, elektronisk stabilitetskontroll og en rekke andre funksjoner.

Du får dermed en max utstyrt Exclusive-pakke til en verdi av 50.000 for kr. 0,-.

Max EL-bil for pengene

Max

Bagasjeplass

Max

Utstyrspakke

Max

Teknologi

Det store touch-displayet inneholder en lang rekke funksjoner og innstillinger som optimaliserer din kjøreopplevelse.

Lad opp mobilen under kjøring med trådløs mobillading.

Med et stort elektrisk soltak fylles bilen med naturlig lys og gir godt utsyn.

Med et infotainmentsystem som er kompatibelt med Apple Carplay, blir du godt underholdt på hver kjøretur.

Max Størrelse

Med Euniq6 SUV får du en gigantisk SUV med plass til alt du måtte trenge – og litt til! Utvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høy.  Akselavstand er på 2760mm og bakkeklaring på 190mm.

På innsiden får du klassens største bagasjerom på hele 754 liter, og plassmangel vil derfor aldri være en bekymring.

Både førerhus og bakseter byr på stor og romslig plass, som gir god benplass og takhøyde for både sjåfør og passasjerer.

Max Design

Det er ingen tvil om at Euniq6 SUV tiltrekker seg blikk på veien. Den leveres med et moderne uttrykk, vakre linjer og en tøff og sporty front, som utgjør et lekkert og gjennomført design.

Bilen har blant annet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfelger og elektrisk panorama soltak.

Batteri og Lading

Euniq6 SUV leveres med 70 kWt netto batterikapasitet. Bilen har en ombordlader på 7,2 kW for hjemmelading, og hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter i normaltemperaturer.

Bilen leveres med CCS-ladestandard.

Rekkevidde og Forbruk

Euniq6 SUV leveres med oppgitt rekkevidde fra 350*-452* km (WLTP kombinert/urban), og er dermed godt egnet for både hverdag og langtur.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklusSpesifikasjonene blir oppdatert når endelig typegodkjenning foreligger.

Farger

Maxus kan du se og prøvekjøre ved følgende avdelinger:

Melhus Bil Trondheim
Tungasletta 8, 7047 Trondheim
E-post: salg.trondheim@melhusbil.no

Melhus Bil Orkanger
Tiltaksvegen 4, 7300 Orkanger
E-post: salg.orkanger@melhusbil.no

Melhus Bil Stjørdal
Havnegata 20A, 7503 Stjørdal
E-post: salg.stjordal@melhusbil.no