MAXUS EUNIQ 6 SUV

Euniq6 er en stor, elektrisk familiebil med klassens største bagasjerom, masse utsyr og romslig plass for alle passasjerer.

NORGES RÅESTE HÅNDVERKERBIL

Trenger du en pålitelig håndverkerbil som får jobben gjort? Oppdag elektriske Maxus T90 EV.

Med inntil 4,1 m3 varerom, fem seter og 88,5 kWh batteripakke, er T90 EV Norges råeste håndverkerbil!

En imponerende elektrisk motor leverer  lang rekkevidde og kraftig akselerasjon, som gjør den i stand til å håndtere selv de tøffeste oppgavene.

Den kommer også med et praktisk og romslig interiør med smarte oppbevaringsløsninger, som gjør arbeidshverdagen litt enklere.

Hengerfeste

Trekk henger med opptil 1 tonn hengervekt.

1 tonn nyttelast

Fyll opp planet med opptil 1 tonn last!

5 seter

Med fem seter kan T90 EV benyttes som en arbeidsbil i ukedagene og en familiebil i helgene.

MAXUS T90 EV EXTREME

I forbindelse med at Maxus Norge er hovedsponsor for Ekstremsportveko, lanserer vi nå T90 EV eXtreme. Denne spesialutgaven er skreddersydd med et utvalg tilbehør og utstyr som tar dine eventyr til nye høyder!

  • LED-Bar innfelt i grillen
  • Panserbeskytter
  • Vindavvisere for alle fire dører
  • Skvettlapper bak
  • Tonede sidevinduer bak og bakrute
  • eXtreme logo begge på forskjermer

UTSTYR OG SIKKERHET

På innsiden er T90 EV en godt utstyrt pickup. Interiøret er romslig og moderne, og er blant annet utstyrt med en 10,3” touchscreen, 6-veis setejustering for både sjåfør, 6-veis setejustering for frontpassasjer, Apple CarPlay, skinnseter og toveis-justerbart skinnratt.

Sikkerheten er også godt ivaretatt, og bilen leveres blant annet med Elektronisk stabilitetskontroll, ryggekamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

REKKEVIDDE

Maxus T90 EV kommer med 334-471 km* oppgitt rekkevidde (WLTP kombinert/urban).

Ettersom T90 EV er typegodkjent som en N1 varebil, er den WLTP-testet med tung last. Til sammenligning testes rene personbiler uten last og passasjerer.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban syklus.

BATTERI OG LADING

Maxus T90 EV leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet. Bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer med maks ladeeffekt på 80 kW.

T90 EV leveres med CCS-ladestandard.

FARGER

Ønsker du mer informasjon om Maxus T90? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.