SUZUKI ACROSS – 4×4 hybrid SUV

ACROSS 4X4 Plug-in-hybrid er en robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four».

ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid

ACROSS 4X4 Plug-in Hybrid er en kompromissløs, fullverdig og moderne familie-SUV. Den leveres med 4×4 og automatgir som standard, og kan trekke henger opptil 1.500 kg.

Med 75 km elektrisk rekkevidde kan du kjøre elektrisk i hverdagen, og samtidig slippe rekkeviddeangst på de lengre turene.

75 km elektrisk rekkevidde

ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Den har elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.

Avansert 4×4

Uansett terreng, vil ACROSS sitt 4×4-system gi deg selvtillit og kontroll på veien. 4×4 er selvfølgelig inkludert i prisen på din ACROSS!

En trygg reise

Sikkerhet er en topp prioritet i ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid. Den er utstyrt med et bredt spekter av sikkerhetsteknologier, og er rangert med full pott i Euro NCAP.

INTERIØR

Det komfortable, velutformede interiøret med kvalitetstrekk og stilige detaljer bidrar til en svært komfortabel kjøreopplevelse.

Sorte skinnseter

Bilens sete i sort skinn er av god komfort, og kan oppvarmes, gjelder både forseter og bakseter.

9» Touchskjerm

9» touchskjerm kan kobles opp med både Apple CarPlay og Android Auto.

Stort bagasjerom

ACROSS leveres med et av klassens største bagasjerom som rommer hele 500 liter.

FARGER

Blå
Sølv
Grå
Svart

SPESIALFARGER

Hvit
Rød

Ønsker du mer informasjon om SUZUKI ACROSS? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.