SUZUKI Offroad – 4×4 hybrid

Ignis Offroad er en tøff, kompakt og fleksibel SUV med tøft design og smarte løsninger! Ignis leveres med et selvladende hybridsystem som gir lavt forbruk og mindre utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere!

Oppdag Ignis

Ignis Offroad 4×4 Hybrid er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere! Ignis kombinerer et kompakt, enkelt og stilig eksteriør, med fleksibel funksjonalitet.

Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en form som gir bilen en unik personlighet. Et moderne hybridssystem sørger for lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp.

Hybridteknologi

Ignis Offroad 4×4 kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

INTERIØR

Den ser kanskje liten ut på utsiden, men på innsiden er Ignis mer romslig enn man skulle tro. I tillegg leveres den med god komfort og smarte løsninger!

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki Ignis Offroad 4×4 har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer.

FARGER

Pure White
Flame Orange
Mineral Gray
Tough Khaki
Premium Silver
Fervent Red
Speedy Blue
Lush Yellow

Ønsker du mer informasjon om SUZUKI Ignis? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.