SUZUKI S-CROSS 4×4 Fullhybrid

S-Cross 4×4 Fullhybrid har et robust og karakteristisk SUV-utseende, en godt utstyrt standardpakke og et høyt sikkerhetsnivå.

S-CROSS 4×4 Fullhybrid

Nå kommer Suzuki S-Cross 4×4 som Fullhybrid – en lekker og romslig SUV med høyt sikkerhetsnivå og masse utstyr.

Bilen kommer selvfølgelig med Suzuki sitt anerkjente firehjulstrekksystem AllGrip Select 4×4, og 4WD-systemet har fire valgbare moduser – auto, sport, snow og lock, for å gi best mulig kjørekontroll under ulike forhold.

S-Cross leveres med automatgir.

Hybridteknologi

S-Cross Fullhybridsystem består av de to hovedkomponentene høyvoltbatteri (Litiumion) og MGU (Motor Generator Unit).

MGU sørger for elektrisk fremdrift, både alene og sammen med forbrenningsmotoren, samt omgjør bevegelsesenergi til elektrisk energi som lagres i høyvoltbatteriet.

INTERIØR

Selv på innsiden handler S-Cross om å leve stort. Den store kabinen føles romslig, takket være den store frontruten og god sidesikt.

9» Touchskjerm

Den 9» store HD-skjermen innholder en lang rekke funksjoner, som blant annet stemmegjenkjenning, 360 graders kamera med navigasjon, Bluetooth handsfree og kjøretøysinformasjon.

God plass

Kupeen er stor og romslig, med god plass for både sjåfør og passasjer.

440 liters bagasjerom

Med 440 liters bagasjeplass, har du god plass til hele familien.

Fire kjøremoduser

Uansett hvilken modus du velger, er S-Cross designet til å tilpasse seg kjøreforhold og dine behov. Velg mellom Snow, Lock, Normal og Sport

Sikkerhet

S-Cross er fullspekket med en en lang liste avanserte sikkerhetsfunksjoner, som bidrar til trygg og bekymringsfri kjøring.

Suzuki Connect app

Suzuki 4×4 Fullhybrid kan kobles opp med Suzuki sin nye Suzuki Connect-app, som bidrar til å heve opplevelsen og gleden ved å eie bilen din til et nytt nivå. Med denne nye appen kan du fjernovervåke hva som skjer med bilen din – når som helst, hvor som helst.

FARGER

Sphere Blue Pearl
Titan Dark Grey Pearl Metallic
Energetic Red Pearl
Canyon Brown Pearl Metallic
Cool White Pearl
Silk Silver Metallic
Cosmic Black Pearl Metallic

Ønsker du mer informasjon om SUZUKI S_CROSS? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.