SUZUKI Vitara – 4×4 Fullhybrid

Vitara 4×4 Fullhybrid er en høyreist og rommelig SUV med fantastiske kjøreegenskaper og en lang rekke sikkerhetsfunksjoner.

Opplev Vitara 4×4 Fullhybrid

Nå kommer den populære firehjulstrekkeren Vitara som fullhybrid! Den høyrereiste SUV-en er ikke dermed bare mer drivstoffeffektiv – de gir også ut mindre utslipp og er mer miljøvennlig.

Bilen leveres med fantastiske kjøreegenskaper som alltid er forberedt for maksimalt grep. Vitara 4×4 Fullhybrid leveres med firehjulstrekk og automatgir som standard, og ta 1.200 kg hengervekt.

INTERIØR

Vitara 4×4 Fullhybrid byr på et stilfullt interiør som kombinerer komfort og teknologi.

Multimedia

Vitara kommer med en 7» berøringsskjerm som kan kobles opp mot din smarttelefon.

Premium seter

Både for- og bakseter kommer med et stilfullt design, og sørger for maksimal støtte og komfort for både sjåfør og passasjer.

Full oversikt

En avansert 4,2» infoskjerm gir deg til en hver tid full kontroll over bilens drift.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 Fullhybrid er fullspekket med sikkerhetsfunksjoner, og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP.

Fullhybridteknologi

Vitara 4×4 Fullhybrid kommer med Suzuki sitt eget fullhybridsystem. Bilen drives av to kjøresystemer – en ny, 1,5 liters firesylindret bensinmotor som suppleres Motor Generator Unit (MGU) elektrisk motor som totalt gir en effekt på 116 hk.

Sammen utgjør disse en drivstoffvennlig, effektiv, men samtidig kraftfull SUV. Det nye fullhybrid-systemet gjør at bilen kan kjøre på helelektrisk kraft ved igangsetting og ved lavere hastigheter, i tillegg til at hybridmotoren bidrar ved gasspådrag.

FARGER

Bright Red
Solar Yellow
Galactic Grey
Cool-White
Ice Greyish Blue
Silky Silver
Cosmic Black

Ønsker du mer informasjon om SUZUKI Vitara? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.